Karısını Öldürdü, Sonra Emniyete Kayıp Başvurusu Yaptı

Isparta’da akıl almaz bir aile içi cinayet yaşandı. Karısını önce öldürdü sonra polise giderek kayıp başvurusunda bulundu. Karısını öldüren kamyoncu, kayıp başvurusunda bulunmak için polise gittiğinde korkunç gerçek ortaya çıktı.

‘Karım kayboldu’ diye polise gitti korkunç gerçek ortaya çıktı
Haber albümü için resme tıklayın

Isparta’da akıl almaz bir aile içi cinayet yaşandı. Karısını önce öldürdü sonra polise giderek kayıp başvurusunda bulundu. Karısını öldüren kamyoncu, kayıp başvurusunda bulunmak için polise gittiğinde korkunç gerçek ortaya çıktı.

Isparta’da 2 gün önce öldürdüğü eşi için kayıp başvurusunda bulunmak için karakola giden kamyon şoförünün çelişkili ifade ve beyanlarda bulunmasından şüphelenen polis cinayeti çözmeyi başardı.

KARISINI BOĞARAK ÖLDÜRDÜ

Ajanslara yansıyan bilgiye göre, Isparta’da kamyon şoförlüğü yapan 23 yaşındaki F.T, 15 Ekim 2018 tarihinde kendisinden bir yaş küçük olan 22 yaşındaki eşi Ümmühan T.'yi elleriyle boğarak öldürdü. Boğarak öldürdükten sonra, talihsiz kadının cesedini Keçiborlu-Dinar yolunda mevkiinde bulunan boş tarlaya attı. Olaydan bir gün sonra Isparta Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğüne giden F.T. polise ‘karım kayboldu’ diyerek, kayıp başvurusunda bulundu. Bu sırada çelişkili ifadeler veren, F.T.’nin hal ve tavırlarından şüphelenen dikkatli polisler, yaptığı seri sorgulama tekniği neticesinde cinayeti itiraf ettirmeyi başardı.

ÖLDÜRDÜĞÜ KARISINA AİT CESEDİ ATTIĞI YERİ GÖSTERDİ

Daha sonra cesedi attığı yeri polise gösteren şüphelinin gözaltına alınarak jandarma ekiplerine teslim edildiği öğrenildi.

Öte yandan, cinayetin nedeni kesin olarak bilinmezken, aldatma şüphesi ihtimali üzerinde durulduğu belirtildi.

KPSSCAFE.COM.TR | ANKARA

17 Eki 2018 - 15:30 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler