İstanbul'da Pompalı Tüfek Dehşeti! 3 Kişi Yaralandı

Esenyurt'ta bir kişi daha önce tartıştığı komşusuna pompalı tüfekle saldırdı. Gözü dönen saldırgan daha sonra sokaktakilere de ateş etti.

Esenyurt'ta bir kişi daha önce tartıştığı komşusuna pompalı tüfekle saldırdı. Gözü dönen saldırgan daha sonra sokaktakilere de ateş etti. Olayda 3 kişi yaralanırken olay yerine PÖH ekiplerinin de bulunduğu çok sayıda polis sevk edildi. Bölgede Çevik Kuvvet ekipleri de geniş güvenlik önlemi aldı.

Olay akşam saatlerinde Esenyurt Örnek Mahallesi 1534'üncü sokak üzerinde meydana geldi. Haber merkezlerine ulaşan bilgilere göre bir kişi daha önce tartıştığı komşusuna ardından da sokaktakilere pompalı tüfekle saldırdı. Saldırıda 3 kişi yaralanırken, olayın polise bilidrilmesi üzerine zırhlı araçlarla pöh ve çok sayıda polis ekibi sevk edildi.

Olay yerine gelen sağlık ekipleri yaralılara müdahele ederken, polis bölgede geniş güvenlik önlemi aldı. Polis olayda kullanılan pompalı tüfeği ele çirdi, ateş eden şüphelinin de aralarında bulunduğu çok sayıda kişiyi gözaltına alarak emniyete götürdü. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Kamudan haberler, gündemdeki son dakika gelişmeleri, ekonomi haberleri ve daha fazlası için kpss cafe mobil uygulamasını indirebilirsiniz.

KPSSCAFE - ANKARA

20 Mar 2018 - 22:36 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler