İşkollarındaki İşçi Sayısı ile Sendikalara Üye İşçi Sayısı Açıklandı

Resmi Gazete'de yayımlanan tebliğde işkollarında çalışan işçi sayısı ile sendikalara üye işçi sayısı açıklandı. İşte o açıklama ve Türkiye genelindeki işçi sayısı istatistikleri.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı tarafından Resmi Gazete üzerinden bir tebliğ yayımlandı. Yayımlanan duyuruda sendikalara üye olan işçi sayıları kamuoyuna duyuruldu.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı tarafından 27 Temmuz Perşembe tarihli Resmi Gazete sayısında yayımlanan tebliğde şu ifadelere yer verildi:

"6356 Sayılı sendikalar ve toplu iş sözleşmesi kanunu gereğince; İşkollarındaki işçi sayıları ve sendikaların üye sayılarına ilişkin 2017 Temmuz ayı istatistikleri hakkında tebliğ yayımlandı. "

Çalışma Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada, işkollarındaki işçi sayısı ile bu işçilerinden sendikalara üye olan işçi sayısına gitmek için TIKLAYIN

Kpsscafe.com.tr  | Ankara

27 Tem 2017 - 11:19 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler