İşitme Engelli Genci Döven 3 Üniversiteli Hakkında Karar Açıklandı

Adana'da işitme engelli 20 yaşındaki bir genci dövdüğü gerekçesiyle yargılanan üniversiteli gençlerden 3'ü hapis cezasına çarptırıldı, gençler hükmün açıklanmasının geriye bırakılmasını istedi, tutuklu yargılanan 3 üniversitelinin talebi kabul edildi ve tahliye edildiler.

İşitme Engelli Genci Döven 3 Üniversiteli Hakkında Karar Açıklandı
Video için play'e tıklayın

İşitme Engelli Genci Döven 3 Üniversiteli Hakkında Karar Açıklandı

Adana'da işitme engelli 20 yaşındaki bir genci dövdüğü gerekçesiyle yargılanan üniversiteli gençlerden 3'ü hapis cezasına çarptırıldı, gençler hükmün açıklanmasının geriye bırakılmasını istedi, tutuklu yargılanan 3 üniversitelinin talebi kabul edildi ve tahliye edildiler. Tutuksuz yargılanan İsmail Kaçmaz ise beraat etti. Geçtiğimiz ay meydana gelen olay gündeme bomba gibi düşmüş, engelli gencin dövüldüğü görüntüler sosyal medyada ve haber bültenlerinde yayımlanmıştı.

Engelli genci minibüste öldüresiye döven kişiler kısa süre sonra polis tarafından gözaltına alınmıştı. Buarada suçlarını kabul eden üniversitelilere 1 yıl 10 ay hapis cezası verildi. Mahkeme hükmün açıklanmasını geri bıraktı ve tutuklu üniversitelilerin tahliyesine karar verdi. Mahkemede konuşan sanıklardan Ahmet Bedir, "Refleks olarak vurdum, çok pişmanım. Cezamın ertelenmesini istiyorum" dedi.

Kavga sırasında kaybettiği cüzdanından paraların alınarak emniyete verildiğini belirten Ahmet Günsel ise "Acun bana yumrukla saldırdı. Arkadaşımın fiziksel engelini bilsem bunu yapmazdım. Pişmanım, kamudan özür diliyorum. Ben öğrenciyim. Cezamın ertelenmesini istiyorum. Olaydan sonra da benim cüzdanım minibüste düşmüş, cüzdanın içindeki para alınarak emniyete verilmiş. Aramızda kavga başlamadan önce herhangi bir temas olmadı. Sadece bakışmalar oldu" dedi.

KPSSCAFE - ANKARA

14 Şub 2018 - 21:41 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler