İş Bankası Bayram Kredisi Veriyor

İş Bankası, müşterilerinin ihtiyaçlarını karşılamaya devam ediyor.

İş Bankası Bayram Kredisi imkanı ile müşterilerine yeni bir kampanya sundu. 

Bayramdaki ek ihtiyaçlarınıza yetecek finansmanınız yok ise, İş Bankasının kampanyasına bir göz atın. 50 Bin Liraya kadar bayram kredisi fırsatı İş Bankası Şubelerinde sizi bekliyor.

Uygun faiz oranlarıyla tercih edebileceğiniz İş Bankası bayram kredisi, 1.29 faiz oranına sahiptir. Hemde bayram kredisini alabilmek için şubelere gitmeniz, sıra beklemeniz de gerekmiyor. Sms bankacılığı sayesinde krediye birkaç dakikada başvurabilir, 5 dakika sonra paranızı doğrudan hesabınıza yönlendirebilirsiniz.  SMS attıktan sonra size bilgilendirme mesajı gelecektir, başvurunuz onaylandıktan sonra krediniz hesabınıza yatırılacaktır.

İş Bankası Bayram Kredisine Nasıl Başvururum?

İş Bankası Bayram kredisine sms ile başvuru yapmak istiyorsanız kimlik numaranızı, aylık gelirinizi TL cinsinden yazıp, ardından istediğiniz kredi tutarını yazarak 4402’ye mesaj gönderebilirsiniz. iş Bankası Bayram Kredi imkanı ile müşterilerine 5 bin tl den 50 bin tl ye kadar uygun faiz oranlı kredi sunuyor. Daha fazla bilgi almak isterseniz İş Bankası şubeleriyle yüzyüze görüşmeler yapabilirsiniz.

Kpsscafe.com.tr

29 Haz 2016 - 11:22 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler