İçişleri Bakanı Süleyman Soylu: " Ana muhalefet örgüte can suyu veriyor. "

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, ana muhalefet partisinin örgüte can verdiğini ifade ederek; terörle mücadeledeki kararlılığa değindi. Açıklamasından satır başlarına haberimizden ulaşabilirsiniz...

Süleyman soylu konuşmasında; " Güvenlik güçlerinin operasyonlardaki başarısı, koordinasyonu, birliği ve uyumu, bu ülkedeki her bir vatandaşa ne kadar güven vermekteyse, inanın mağaradaki teröriste de, Kandil'deki çete başlarına da, onların siyasetteki sözcülerine de ve buradan binlerce kilometre uzaklıktaki karanlık güçlere de o kadar rahatsızlık ve korku vermektedir. Kim ne kadar rahatsız olursa olsun, bu bir memleket meselesi, bu bir memleket davası, bu bir vatan savunmasıdır. İster PKK, KCK YPG, FETÖ DEAŞ adı ne olursa olsun, bu topraklar üzerindeki son terörist katledilinceye kadar ne askerimizin, ne polisimizin, ne jandarmamızın, ne de korucumuzun görevi bitmeyecektir. Bütün dünyanın duymasını isteriz ki dün Çanakkale'de ne yapılmışsa, terörle mücadelede bu gün aynısı yapılmaktadır ve böyle de devam edecektir. " ifadelerini kullandı.

Ana muhalefet örgüte can suyu

" Ana muhalefet partisi, yine aldanıyorsunuz. Buradan size sesleniyorum. Türkiye'deki bitmek üzere olan bir terör örgütüne siyasi istikrarsızlık üzerinden yeniden bir can suyu verme kabiliyetini ortaya koyuyorsunuz. Kişi sevdiğiyle beraberdir. Bu açık ve nettir. Sevdikleriniz ve şuanda beraber olduklarınız, bu ülkede binlerce cana kastetmişlerdir. Bu ülkenin birliğine, beraberliğine kastetmişlerdir. "

kpsscafe.com.tr | KONYA

01 Mar 2017 - 15:15 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler