İçişleri Bakanı Soylu: "FETÖ'cünün itirafı eğer beni bulmuşsanız"

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, yakalanan bir FETÖ'cünün kendisini bulmuşlarsa bu çalışmaların çözümlendiği göstergesi olduğu ifadelerinde bulunduğunu aktardı...

İçişleri Bakanı Soylu " Türkiye Cumhuriyeti devleti ve milleti ile bir saldırı ile karşı karşıya kaldı. Bizim görevimiz bu saldırını içinde kim varsa, bu saldırın arkasında kim varsa bu saldırının aklını kim ortaya koymuşsa, bu saldırıyı kim tertip etmişse çıkartıp milletin önüne koymaktır.

Özellikle hiçbir şey gizli kalmaz, kalmayacaktır da. Bu FETÖ terör örgütü, attığı bütün adımlar itibariyle ve ortaya koyduğu huzursuzluk ve Türkiye’ye ve milletimize saldırganlık itibariyle 15 Temmuz akşamı hain bir darbe girişimine girmiştir. Bunun karşılığını bu millet ve devlet alacaktır. Hangi birimde olursa olsun. Ne noktada olursa olsun kararlılığımız ve irademiz bizden sonra gelecek nesillere ve bizden sonra gelecek Türkiye’ye bir daha böyle bir musibetle karşı karşıyla kalınmamasının sağlanmasıdır. Bunun için tüm birimlerde, tüm kurumlarda çalışmalar devam etmektedir. Yani ilk günden itibaren kararlılığında devletimizin ve hükümetin hiçbir esneklik olmamıştır.

Yapmamız gereken bu işlere karışanlarla karışmayanlar arasındaki ayrımı gerçekleştirmektir. Bunun için gerekli mekanizmalar oluşturuldu. FETÖ terör örgütünü basit bir örgüt olarak nitelendirenler hata ediyor. Bu örgüt uzun yıllardan beri şeytani planlarla Türkiye Cumhuriyeti devletini ele geçirmeye çalışan ve bu konuda birçok insanı da esir alan bir terör örgütüdür. Eğer operasyonlar yeterli olur diyenler varsa benim kanaattim onlarda yanılgı içerisindeler.

Bunu İçişleri Bakanı olarak söylüyorum. 4-5 ay öncesi operasyonların yüzeysel noktada olduğunu ifade etmiştim. Daha yüzeyin altına yeni girmeye başladık. Bu sadece bizim millete yönelik bir terör örgütü değildir. Evet merkezi burası olarak konuşlandırılmıştır. Pergelin sabit ayağını buraya koymuştur, diğer ayağı ile beraber de etrafımızdaki coğrafyaya ve dünyaya musallat olmaya çalışmıştır. Kim onlara destek oluyorsa olacaksa ki en yakın dost ve müttefik bildiklerimiz maalesef hala meselinin farkında değiller. Devletimizin bütün kurumları hem kendi sınırlarımız içinde hem uluslar arası alanda bu meselenin ciddiyetini anlatmaya çalışıyorlar. Bazıları anlıyorlar, bazılara anlamamazlıktan geliyorlar. " ifadelerini kulandı...

Eğer beni bulmuşsanız

" Bu konuda herkes büyük bir çalışma içindedir. Sadece bizim son günlerde tespit ettiğimiz önemli bir yerdeki önemli bir kişinin önemli bir değerlendirmesi mevcuttur. ‘Eğer beni bulmuşsanız anlaşılıyor ki bu iş çözülüyor’ Kendilerini ne kadar gizlediklerini ne kadar gizlilik esası içinde adım attıklarını bu bir örnek biz bunun binlercesi ile uğraşıyoruz. "

kpsscafe.com.tr | KONYA

28 Nis 2017 - 17:10 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler