Gökçek Son Seçim Anketinin Sonucunu Açıkladı

Ankara Büyükşehir Belediye eski Başkanı Melih Gökçek, yaptığı son dakika açıklamasında, yaptırdığı seçim anketinin sonucunu açıkladı.

Son seçim anketinin sonucu açıklandı.

Ankara Büyükşehir Belediyesi eski Başkanı Melih Gökçek, yaptığı son dakika açıklamasında, kendi yaptırdığı son seçim anketinin sonuçlarını canlı yayında açıkladı.

Türkiye, 24 Haziran 2018 günü cumhurbaşkanlığı ve milletvekili seçiminleri için sandık başına gidecek.. Seçime 3 hafta kala vatandaşların en çok merak ettiği konuların başında seçim anketleri geliyor. İnternet üzerinden son seçim anketlerini arşatıran vatandaşlar, hangi partinin ve cumhurbaşkanı adayının ne kadar oy aldığını öğrenmek istiyor. Seçimlere yönelik bir seçim anketi sonucu da Melih Gökçek'den geldi.

Beyaz TV canlı yayınına konuk olan Melih Gökçek, elindeki anketin sonuçlarını paylaştı.

Gökçek canlı yayında, Ankara genelinde yapılan anketin sonuçlarına göre Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın zafere yakın olduğunu belirtti.

Gökçek, yaptığı açıklamada, "Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Ankara'da Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın oy oranı yüzde 53.30. CHP'nin adayı Muharrem İnce yüzde 25.64. İyi Parti'nin adayı Meral Akşener yüzde 10,82. Saadet Partisi'nin adayı Temel Karamollaoğlu yüzde 0,60. Doğu Perinçek 0,60 ve Selahattin Demirtaş 1,40" diye konuştu.

KPSSCAFE'NİN EÇİM ANKETİNE GİTMEK İÇİN TIKLAYIN

KPSSCAFE.COM.TR  | ANKARA

02 Haz 2018 - 10:27 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler