Genelkurmay Başkanlığı'ndan Açıklama ! 3 Köy Daha Bölücü Hainlerden Arındırıldı

Türk Silahlı Kuvvetleri Genelkurmay Başkanlığı, Suriye'nin Afrin Bölgesinde devam eden Zeytin Dalı Harekatında , Zehra, Aşağı Korgan ve Yukarı Korgan köylerinin bölücü teröristlerden arındırıldığını açıkladı.

Genelkurmay Başkanlığı'ndan Açıklama ! 3 Köy Daha Temizlendi

Türk Silahlı Kuvvetleri Genelkurmay Başkanlığı, Suriye'nin Afrin Bölgesinde devam eden Zeytin Dalı Harekatında , Zehra, Aşağı Korgan ve Yukarı Korgan köylerinin bölücü teröristlerden arındırıldığını açıkladı.

TSK'dan yapılan resmi bilgilendirmede, harekatın başlangıcından bu yana bölücü teröristlerin işgali altındaki Afrin'in 5 beldesinde biri belde merkezi, 71 köy, 6'sı köy altı yerleşim, 20 stratejik dağ ve tepe olmak üzere 99 noktanın bölücülerden arındırıldığı bildirildi. Hainlerin işgali altından kurtarılan yerleşim alanları ve stratejik noktalar şu şekilde: 

Bülbül beldesi merkezi, beldeye bağlı Şengal, Zehran, Bali Köy, Kurni, Hay Oğlu, Heftar, Ursa, Bak Ubasi, Ali Kar, Şeyh Huruz, Ömer Simo, Duraklı, Hayyam, Surain, Çarkanlı, Akanlı, Mikdad ve Ali Racu köyleri, Huruz Dağı, Darmık Dağı, Kurni Dağı, Havuz Tepesi ile Kürdo, Şeyh Huruz köyüne bağlı iki köy altı yerleşim; Racu beldesinde Ayn Batman Dağı, Yukarı Hacıkanlı, Aşağı Hacıkanlı, Derviş Obası, Hasan Kelkavi, Celeme, Edamanli, Kude, Ali Bekki, Bilal Köy, Ömer Uşağı, Mamel Uşağı, Süleyman Halil, Sati Şaği, Alkana, Kırmızı, Karri, Şerbanlı, Şedya, Harab Summak, Hantalli, Karababa, Sarı Uşağı ve Rahmanlı köyleri, 687 .Tepe, 915. Tepe, 740. Tepe ile 1027. Tepe; Şeyh Hadid beldesinde Cukali Favkani ve Orta Çakallı köyleri ile Şeyh Hadid Tepesi, Kara Mitlak köyü Hac Bilal köyü,Zehra, Aşağı Korgan ve Yukarı Korgan köyleri; Cinderes beldesinde Hacı İskender, Deyr Ballut, Hammam, Nisriyye, Dükkan, Eşkan, Arşali, Muhammediye, Divan Fevkani, Divan Tahtani, Mervane, Heygece, Tell Dilur köyleri ve onlara hakim 3 tepe ile Mersides, Nisriyye, Amara ve Kila Tepeleri, Sattuf evleri ve Kalki köy altı yerleşimi, üs olarak kullanılan Beyyada noktası; Şeran beldesinde Burseya Dağı, Uverkan, İkidam, Şeltah, Merseva, Serincek, Kastel Cündo, Dikmetaş, Zeytinak, Arpaviran ve Dayr Savvan köyleri ile Sirgaya ve Nebi Huri Tepeleri ile Cemiliyye köy altı yerleşimi.

KPSSCAFE - ANKARA

22 Şub 2018 - 20:36 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler