Genç Kadının Çığlığına Koştular Ama Gerçeği Öğrenince..

Adana'da meydana gelen olayda bir kadın, daha önce dolandırdığı kuyumcuya bir kez daha gitti ve sahte ziynet eşyası satmaya çalıştı.

Genç Kadının Çığlığına Koştular Ama Gerçeği Öğrenince..
Genç Kadının Çığlığına Koştular Ama Gerçeği Öğrenince..
Haber albümü için resme tıklayın

Adana'da bir kadın, ikinci sefer sahte altın bozdururken yakalandı.

Edinilen son bilgilere göre Adana'nın Merkez Seyhan ilçesinde Erkan Acar'a ait olduğu öğrenilen kuyumcu dükkanına gelen Ayşegül O. isimli kadın, geçtiğimiz 5 Mayıs'ta yanında getirdiği orijinaliyle aynı ağırlığa sahip sahte küpeyi satıp kayıplara katıştı. Acar, satıştan sonra tekrar kontrol ettiği küpenin sahte olduğunu anlayınca polise giderek şikayetçi oldu. Güvenlik kamerası görüntülerini alan polis ekipleri, sahte küpeyi kuyumcuya gerçekmiş gibi satan Ayşegül O.'yu aramaya başladı.

BİR DAHA GELDİ

Acar'a ait kuyumcu dükkanına önceki gün akşam saatlerinde bir kez daha gelen Ayşegül O., yanında getirdiği altın görünümlü zinciri satmaya çalıştı. Bu sırada daha önce kendisini dolandıran Ayşegül O'yu tanıyan kuruymcı Acar, kardeşini dükkanın kapısında bekletti. Ayşegül O.'ya daha önce kendisine altın satıp satmadığını sorması üzerine, kadın pinik yaşamaya başladı. Kuyumcu dükkanından kaçmaya çalışan Ayşegül A. çevredeki vatandaşlar tarafından yakalandı.

Çevredekilerin meraklı bakışları arasında 'Polis' diyerek bağıran Ayşegül O.'ya kuyumcunun sahte altın satmaya çalıştığını söylemesi üzerine hiç kimse destek vermedi. İhbar üzerine kuyumcu dükkanının olduğu bölgeye polis ekipleri sevk edildi. Dükkan sahibi Acar'ın kadından şikayetçi olması üzerine Ayşegül O., gözaltına alınıp karakola götürüldü.

Kuyumcu dükkanı sahibi, aynı kadının daha önce de dükkanına gelip sahte altın sattığını, polis tarafından aranırken kendisinin yakaladığını belirtti. Emniyetteki işlemleri tamamlanan Ayşegül O., adliyeye sevk edildi.

KPSSCAFE.COM.TR  | ANKARA

23 Haz 2018 - 14:51 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler