Genç Çiftçi Sonuçları Açıklandı mı? Ne Zaman Açıklanacak?

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı‘nca genç çiftçileri piyasaya kazandırmak ve tarım desteklemelerinde bulunmak amacıyla 30 Bin Liraya kadar hibe desteği sağlanacak.

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı tarafından genç çiftçilere sağlanan 30 Bin Liraya kadar hibe desteği başvuruları 13 Nisan 2016 -12 Mayıs 2016 tarihleri arasında tamamlandı.


Genç Çiftçi Sonuçları Ne Zaman?

Genç çiftçilere destek amacıyla yapılacak olan hibe desteği projesi sonucunun 04.06.2016 ile 10.06.2016 tarihleri arasında açıklanması bekleniyor.

Sonuçlar açıklandığında her zaman olduğu gibi sonuçları kpsscafe.com.tr den öğrenebileceksiniz.

Rekor Rakamda Başvuru Yapıldı

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik konu ile ilgili yaptığı açıklamada, Genç Çiftçi projesine yaklaşık 370 bin başvurunun olduğu ve bunların arasından seçilecek olan projelere destek verileceğini söyledi.

Genç Çiftçi Projesine başvuranlardan 5 bin genç bitkisel üretim projeleri için geri kalanların çoğunun ise hayvansal projeler için destek başvurusunda bulunduğu biliniyor.

Proje Adıyla Ücret Teklif Edenlerden Kaçının

Amasya İl Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı Müdürü Lokman Gültekin, Genç Çiftçi Projesi ile 30 bin TL hibe verilmesiyle alakalı projeye müracaat işlemlerinde belirli bir ücret karşılığında kazanma garantisi vaat eden kişi ve firmalara itibar edilmemesi gerektiğini üstüne basa basa söyledi.

“Bakanlığımız ile il ve ilçe müdürlüklerimizin bu yönde bağlantılı olduğu herhangi bir firma bulunmamakta olup, bu tür dolandırıcılara itibar edilmemesi önemle duyurulur” dedi.

Lokman Gültekin, “Bu tür bir uygulama ile karşılaşan kişilerin zaman kaybetmeden güvenlik birimlerini ve adli mercileri bilgilendirmeleri gerekmektedir” diyerek genç çiftçilerimizi uyardı.

Kpsscafe.com.tr

03 Haz 2016 - 15:54 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler