Genç Çiftçi Başvuru Sonuçları Açıklanıyor

Devlet tarafından genç çiftçilere sağlanacak 30 Bin Türk Lirası hibe desteği başvuruları açıklanıyor.

Devlet tarafından genç çiftçilere sağlanacak 30 Bin Türk Lirası hibe desteği başvuruları açıklanıyor. 

Bilindiği gibi Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı tarafından genç çiftçilere sağlanan 30 Bin Liraya kadar hibe desteği başvuruları 13 Nisan 2016 -12 Mayıs 2016 tarihleri arasında tamamlandı.

Genç Çiftçi Başvuru Sonuçları Ne Zaman Açıklanacak ?

Genç çiftçilere destek amacı ile Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı tarafından sağlanacak olan hibe desteği başvuru sonuçları 4 Haziran 2016 ile 10 Haziran 2016 tarihleri arasında açıklanacak. 

Genç çiftçi hibe desteği projesine rekor sayıda başvuru yapıldı. Konu ile alakalı olarak Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik bir açıklama yaptı. Faruk Çelik'in yaptığı açıklamada projeye 370 bin başvurunun yapıldığı belirtildi. Genç Çiftçi Projesine başvuranlardan 5 bin genç bitkisel üretim projeleri için geri kalanların çoğunun ise hayvansal projeler için destek başvurusunda bulunduğu biliniyor.

Proje Adıyla Ücret Teklif Edenlerden Kaçının

Amasya İl Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı Müdürü Lokman Gültekin konu ile alakalı olarak bir açıklama yaptı. Yapılan açıklamada Gültekin, Genç Çiftçi Projesi ile 30 bin TL hibe verilmesiyle alakalı projeye müracaat işlemlerinde belirli bir ücret karşılığında kazanma garantisi vaat eden kişi ve firmalara itibar edilmemesi gerektiğini üstüne basa basa söyledi.

Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı Genç Çiftçi Projesi 30 Bin Türk Lirası Hibe Desteği projesi başvuru sonuçları açıklandığında sizleri sitemiz üzerinden anlık olarak haberdar edeceğiz. Dilerseniz KPSS CAFE android uygulamasını indirerek başvuru sonuçlarından anlık olarak haberdar olabilirsiniz. 

Kpsscafe.com.tr / ANKARA

04 Haz 2016 - 11:32 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler