Genç Çiftçi 30 Bin TL Hibe Sonuçları Açıklandı

Genç çiftçilerin merak ve heyecan içinde beklediği Genç Çiftçi Proje sonuçları sonunda açıklandı.

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı’nın gerçekleştirdiği Genç Çiftçi Sonuçları uzun bekleyişler sonucunda açıklandı. 

Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı Genç Çiftçi Projesi 30 bin TL hibe desteğine başvuru yapan proje sahipleri haftalardır bu sonuçları bekliyor!

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı’nın hazırladığı ve gerçekleştirdiği Genç Çiftçi Projesi için başvuru süreci tamamlanmış, açıklanma için verilen tarihler doldurulmuştu. Lakin sonuçlar henüz 27 Haziran 2016 tarihinde açıklandı.

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı’nın açıklaması kapsamında sonuçların açıklanma tarihi 4-10 Haziran 2016 olarak belirtilmişti. 27 Haziran 2016 tarihinde Genç Çiftçi 30 Bin TL hibe desteği sonuçları Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı’nın resmi web sayfasında açıklığa kavuşturuldu.

İşte Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı’nın o açıklaması;

''Genç çiftçi hibe desteği sonuçları açıklandı

​Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik, genç çiftçi projelerine verilecek hibeler konusunda aşağıdaki açıklamayı yaptı:

"Genç çiftçi projelerine verilecek hibe desteği sonuçları 27 Haziran 2016 Pazartesi günü açıklanacak."

Genç çiftçilere 30 bin liraya kadar hibe desteği verilecek proje başvuruları, İllerde Vali Yardımcısı Başkanlığında oluşturulan Değerlendirme Komisyonlarınca yapılan çalışmalar neticesinde sonuçlandırılarak asil-yedek listeler hazırlandı.

Listeler 27 Haziran 2016 Pazartesi günü İl Müdürlüklerince öngörülen şekilde ve Bakanlığımız gencciftci.tarim.gov.tr adresinden ilan edilecek.

Listeler 27 Haziran-1 Temmuz 2016 tarihleri arasında askıda kalacak.

Asil listede olan genç çiftçiler ile İl/İlçe Müdürlükleri arasında 11-15 Temmuz 2016 tarihlerinde sözleşme imzalanacak".''

Kpsscafe.com.tr

27 Haz 2016 - 10:04 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.

01

oflu - iyi torpil döndü .....milleti umutlandırdılar sadece.... bu kadar aciz bir bakanlık olamaz

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 27 Haziran 10:04


Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler