Gedik Üniversitesi İnsan Hakları Uygulama Yönetmeliği Yayımlandı

Bugün ki Resmi Gazetede Gedik Üniversitesi İnsan Hakları Uygulama Yönetmeliği yayımlandı.

Bugün ki Resmi Gazetede Gedik Üniversitesi İnsan Hakları Uygulama Yönetmeliği yayımlandı. 

Toplamda 19 maddeden, 4 bölümden ve " Gedik Üniversitesi İnsan Hakları Uygulama ve Araştırma Merkezi Yönetmeliği " başlığı ile paylaşılan Yönetmeliğin detayları ise şöyle;

Amaç

MADDE 1 – (1) Bu Yönetmeliğin amacı; Gedik Üniversitesi Rektörlüğüne bağlı olarak kurulan İnsan Hakları Uygulama ve Araştırma Merkezinin amaçlarına, faaliyet alanlarına, organlarına ve yönetimine ilişkin usul ve esasları düzenlemektir.

Kapsam

MADDE 2 – (1) Bu Yönetmelik; Gedik Üniversitesi İnsan Hakları Uygulama ve Araştırma Merkezinin amaçlarına, faaliyetlerine, yönetim organlarına, yönetim organlarının görevlerine ve çalışma şekline ilişkin hükümleri kapsar.

Dayanak

MADDE 3 – (1) Bu Yönetmelik, 4/11/1981 tarihli ve 2547 sayılı Yükseköğretim Kanununun 7 nci maddesinin birinci fıkrasının (d) bendinin (2) numaralı alt bendi ile 14 üncü maddesine dayanılarak hazırlanmıştır.

Tanımlar

MADDE 4 – (1) Bu Yönetmelikte geçen;

a) Danışma Kurulu: Merkez Danışma Kurulunu,

b) Merkez: Gedik Üniversitesi İnsan Hakları Uygulama ve Araştırma Merkezini,

c) Müdür: Merkezin Müdürünü,

ç) Rektör: Gedik Üniversitesi Rektörünü,

d) Üniversite: Gedik Üniversitesini,

e) Yönetim Kurulu: Merkezin Yönetim Kurulunu, 

ifade eder.

Yönetmeliğin Devamı İçin Tıklayınız. 

K
psscafe.com.tr / ANKARA

10 Haz 2016 - 01:46 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler