Flaş Taciz İddiası: Otobüste Önce Taciz Ettiler, Sonra...

İstanbul'da iki kişi belediye otobüsünde bir kadına tacizde bulundu. Taciz sonrası çıkan tartışmada, kadını taciz ettikleri iddia edilen kişiler, bir yolcuyu yaraladı.

İstanbul'da taciz iddiası !!

Edinilen son dakika bilgilerine göre İstanbul'da belediye otobüsünde bir kadının tacize uğradığı iddiası sonucu kavga çıktı. Çıkan arbedede, bir yolcu yaralandı.

Alemdağ-Kadıköy arasında çalışmakta olan E.Ö. isimli şoförün idaresinde olduğu öğrenilen toplu taşıma otobüsünde bir kadın yolcu, 2 kişi tarafından tacize uğradığı gerekçesiyle tepki gösterdi.

Kadının verdiği tepki üzerine otobüste bulunan diğer yolcular, bu iki kişiyle tartışmaya ve bu kişilere müdahale etmeye başladı. Sürücü, otobüsü Atatürk Mahallesi Dudullu Caddesi Uydukent durağında durdurdu ve olaya dahil olarak müdahil oldu.

Otobüsten inen yolcularla aralarında arbede yaşanan tacizde bulunduğu iddia edilen kişiler, yanlarında taşıdıkları bıçak ve tornavidayla 20 yaşındaki F.Y. isimli kişiyi yaralayarak kaçtı.

Tacize uğradığı iddia edilen kadın ise olay yerinden uzaklaştı.

Yaralı F.Y. hastaneye kaldırılarak tedavi altına alınırken, olay yerinde inceleme yapan polis ekipleri, şüphelileri yakalamak için çalışma başlattı.

KPSSCAFE.COM.TR  | ANKARA

22 Haz 2018 - 13:27 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler