Fırat Kalkanı Harekat Bölgesi'nden acı haber geldi! Şehidimiz var

Fırat Kalkanı Harekat Bölgesi'nde 30 Nisan 2019 tarihinde PKK'lı teröristlerin alçak saldırısı sonucu yaralanan askerimiz, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit oldu.

Milli Savunma Bakanlığından yapılan açıklamada, Fırat Kalkanı Harekat Bölgesi'nde 30 Nisan 2019 tarihinde PKK'lı teröristlerin alçak saldırısı sonucu yaralanan ve o günden beri yoğun bakımda tedavisine devam edilen askerimizin yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit olduğu açıklandı.

Cenazesi memleketine uğurlandı

Geçtiğimiz ay PKK'lı teröristler tarafından yapılan saldırıda bir askerimiz yaralanarak Gaziantep'te tedavi altına alındıYapılan tüm müdaheleye rağmen şehit olan Piyade Uzman Yıldırım'ın cenazesi, düzenlenen törenin ardından Mersin'e uğurlandı.

Gaziantep Üniversitesi Şahinbey Araştırma ve Uygulama Hastanesinde şehit olan Yıldırım'ın cenazesi, Adli Tıp Kurumundaki işlemleri sonrası Asri Mezarlık gasilhanesine getirildi.

Daha sonra şehidin Türk bayrağına sarılı tabutu, cenaze aracıyla konvoy eşliğinde 5. Zırhlı Tugay Komutanlığına götürüldü.

Yıldırım'ın naaşı, burada basına kapalı düzenlenen törenin ardından helikopterle memleketi Mersin'in Bozyazı ilçesine gönderildi.

İOS Mobil Uygulamamız İçin Tıklayınız.

Android Mobil Uygulamamız İçin Tıklayınız.

Sosyal Medya Hesaplarımızı Takip Ederek İlanlardan Anında Haberdar Olun.

Twitter'da Takip Etmek İçin Tıklayınız.

Facebook Grubumuz İçin Tıklayınız.

KPSSCAFE.COM.TR | ANKARA

27 May 2019 - 11:26 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler