FETÖ Elebaşı: "Facebook haramdır, Bylock kullanın"

FETÖ elebaşı Gülen' in örgüt içerisinde Bylock kullanımını yaygınlaştırmak amacıyla fetvalar verdiği, Facebook' u haram olarak lanse edip örgüte Bylock kullanıcısı kazandırmaya çalıştığı ifadelerde yer aldı...

15 Temmuz darbe girişiminin ve birçok faaliyetin ele başı Fetullah Gülen' in örgüt içerisinde sözde fetvalar vererek Bylock kullanımını yaygınlaştırmaya çalıştığı, itirafçıların ifadesinde ortaya çıktı. Facebook'u haram olarak aktarıp, Bylock'u helal olarak lanse eden ve örgüt üyelerine bu programı kullanmalarını öneren örgüt üyelerinin de olduğu aktarıldı.

İtirafçının ifadesinde öğrencilere yönelik de dosyalar hazırlandığını aktararak " Çalıştığım okulda tüm öğrencilerle ilgili arşivler tutuluyordu, kayıtlar özenle saklanırdı ve çocukların yaşamları bu kayıtlar doğrultusunda yönlendirilirdi. Bazı öğretmenlerin 'Biz excel cemaatiyiz bu bilgiler bizim için önemli' yönünde konuşmaları olurdu. Öğrenciler 1'den 5'e kadar numaralarla derecelendirilirdi, bu numaralar onların ve ailelerinin örgüte bağlılıklarını anlatırdı. " şeklinde konuştu.

Facebook haram

FETÖ elebaşının örgüt içerisinde fetvalar hazırlayıp " ByLock"u helal olarak nitelendirerek, FETÖ elebaşı Gülen'in "Facebook haram, ByLock helal " şeklindeki sözleri de itirafçı tarafından mahkemeye sunuldu...

kpsscafe.com.tr | KONYA

25 May 2017 - 13:07 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler