FETÖ Davası: "Sen başvur, listeler bizden olanlarla dolsun"

Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ)/PYD yapılanmasına ilişkin yürütülen davada; örgüt içerisindeki itirafçının anlattıkları kan dondurdu. Kendisinin puanının yettiği sınavlara yönlendirildiğini ifade etti...

FETÖ/PYD davasında itirafçının anlattıklarında çok önemli bilgiler yer aldı. Bylock üzerinden himmet istendiği, sınav puanının yettiği ilanlara yönlendirildiği ve başvuru yapmasının istendiğini aktardı. Açıklamasında " Mali idareler kontrolörlük sınavı için Ankara'da bulunduğu sırada 'Salih' kod adlı Serdar Altın ile karşılaştım. Bu şahısla, üniversite okurken tanıştığım örgütün mezun mesulü olan 'Halid' kod adlı ve ismi Hamdullah olan şahsın yönlendirmesiyle buluşmuş olabilirim.

Salih bana ByLock programından bahsetti. Bana, 'programı indir seninle buradan görüşeceğim' dedi. 2-3 ay kullandım, sohbet grubunda sadece ikimiz vardık. Kullanıcı adı 'Salih 44' idi. Dini içerikli mesajlar gönderiyordu. Sonra benden himmet istemeye başladı. Ben de himmet istemeye devam edince programı sildim. Hamdullah beni KPSS sınavında aldığım puanımın yettiği bütün sınavlar için yönlendirdi. 'Sen başvur, listeler bizden olanlarla dolsun.' dedi. " ifadelerine yer verdi...

kpsscafe.com.tr | KONYA

28 Nis 2017 - 17:41 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.

01

İşsiz - Yıllardır milletin hakkını yediler.peki yıllardır bizim haklarımız ne olacak

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 28 Nisan 17:41


Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler