FETÖ Darbe Girişimi Sonucu Şehit Sayısı 240'a Yükseldi!

15 Temmuz 2016 gecesi başlayan olaylar sonucu şehit sayımız maalesef artmış durumdadır.

15 Temmuz 2016 gecesi başlayan sabaha dek süren ve halkı büyük korkuya sürükleyen FETÖ darbe girişimlerinin yankıları sürüyor. 

Son gelen haberler kapsamında 160 adet şehidimiz olduğu kanısındaydı. Fakat 19 Temmuz 2016 günü akşam saatlerinde gelen son dakika haberi ile görüyoruz ki şehit sayımız artmış durumda.

Şuanda FETÖ darbe girişimleri sonucu ortaya çıkan olaylar sonucunda 240 kişi hayatını kaybetti. Hayatını kaybedenler arasında askerlerimiz, polislerimiz, halkımız bulunuyor. 240 kişi darbe girişimi olaylarında hayata gözlerini yumdu. Bu da demek oluyor ki 240 ailenin hayatı karardı. 240 anne, 240 eş...

Peki Kamu Kurumlarında Neler Oluyor?

FETÖ darbe girişimleri akabinde tüm ülkedeki kamu kurumları ablukaya alınmış durumda. Tüm kamu kurum ve kuruluşları içinde soruşturmalar devam ediyor. Çok sayıda kamu personeli hakkında tutuklama, gözaltına alma, görevden uzaklaştırma, görevden alma ve açığa alma kararları alınmış bulunuyor. Bunun yanında tüm kamu kurum ve kuruluşlarında çalışan kamu personellerinin tüm izinleri iptal edildi.

Tüm kurumlarda FETÖ darbe girişimleri operasyonları hız kesmeden devam ediyor. Gelişmelerden haberdar olmak için bizi takip etmeye devam edin.

Kpsscafe.com.tr

19 Tem 2016 - 17:38 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler