Festivaldeki Etiyopyalı Çocuğu MEB Müsteşar Yardımcısı Evlat Edinmiş

Festivalde dikkat çeken sevimli Etiyopyalı çocuğu MEB Müsteşar Yardımcısı Ahmet Emre Bilgili' nin Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı' nın koruma programı kapsamında evlat edindiği ortaya çıktı...

Antalya' da gerçekleştirilen Bilim ve Sanat Merkezleri Festivalinde törene damga vuran tatlı Etiyopyalı çocuk MEB Müsteşar Yardımcısı Ahmet Emre Bilgili tarafından evlat edinilmiş. Aile Bakanlığı' nın yardıma muhtaç çocukları koruma programı çerçevesinde başvurusunu yapıp evlat edinen Ahmet Emre Bilgili daha önce de Kemal Kılıçdaroğlu' na benzerliğiyle dikkat çekmişti.

Törende ilgi odağı olan sempatik çocuk Ahmet Emre Bilgili tarafından " Bakanlık bu çocukları en güzel şekilde sahiplendirmeye çalışıyor. Onun için de koruyucu aile diye bir sistem geliştirdi. Biz de bu sistem çerçevesinde Adem Bilgili adını verdiğimiz çocuğu sahiplendik. 7 aydır bizimle. Ona gerçek bir anne-baba olmaya, gerçek bir aile olmaya çalışıyoruz. 3 yaşını 21 Haziran'da dolduracak" diye konuştu. Müsteşar Yardımcısı Bilgili, çocuğun Etiyopya'dan Türkiye'ye nasıl geldiği konusundaki bilgilerin ise Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı'nda saklı olduğunu söyledi. Koruyucu ailesine 'anne-baba' diye hitap eden Adem Bilgili, kendisine 'Nerelisin' diye soranlara ise Adanalı olan müsteşar yardımcısı Ahmet Emre Bilgili'yi kastederek 'Adanalıyım' diye yanıt verdi. " şeklinde aktarıldı...

kpsscafe.com.tr | KONYA

22 May 2017 - 17:13 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler