Feci Zincirleme Kazada 3 Ölü: Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Acı Günü

Bolu' nun Gerede İlçesinde meydana gelen zincirleme trafik kazasında 3 kişi hayatını kaybetti. Edinilen son bilgilere göre hayatını kaybedenler arasında Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın kuzeninin de bulunduğu belirtildi.

Feci Zincirleme Kazada 3 Ölü: Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Acı Günü
Feci Zincirleme Kazada 3 Ölü: Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Acı Günü
Haber albümü için resme tıklayın

Bolu'nun Gerede İlçesinde feci bir kaza meydana geldi. Edinilen son bilgilere göre Cumhurbaşkanı Erdoğanîn kuzeni hayatını kaybetti.

D-100 Karayolu'nun Karabük-Gerede kısmında meydana gelen olayda, benzin istasyonundan yakıt aldıktan sonra ters şeritte ilerlemekte olan ve 44 yaşındaki Şahismail Kocabay yönetiminde olduğu öğrenilen 06 YH 120 plakalı otomobil, Bolu istikametine seyir halinde olan ve 44 yaşındaki Vahit Dal yönetiminde olan 25 LS 275 plakalı otomobille çarpıştı.Bu araçlara ise sürücüsü öğrenilemeyen ve 14 KG 210 plakalı olduğu öğrenilen araç da çarptı.

Üç aracın çarpışması sonucu meydana gelen feci kazada, Vahit Dal ile aynı otomobilde bulunan 55 yaşındaki Bayram Ali Mutlu, 59 yaşındaki Ömer Çakır ve diğer otomobilin sürücüsü Şahismail Kocabay ile oğlu 5 yaşındaki Eymen Kocabay yaralandı.

İhbar üzerine bölgeye sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen 112 Sağlık ekipleri yaralılara ilk müdahaleyi burada yaptı. Müdahalenin ardından yaralılar, Gerede ve Bolu'daki hastanelere kaldırıldı. Hastaneye kaldırılarak tedavi altına alınan yaralılardan sürücüler Vahit Dal ve Şah İsmail Kocabay, kazadan kısa bir süre sonra hayatını kaybetti.

CUMHURBAŞKANININ KUZENİ DE HAYATINI KAYBETTİ

Yaşanan zincirleme trafik kazası sonucu ağır yaralanan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın kuzeni 55 yaşındaki Bayram Ali Mutlu, Abant İzzet Baysal Üniversitesi Tıp Fakültesi Acil Servisi'ne kaldırılarak ameliyata alındı. Mutlu'nun kaza yaptığını öğrenen Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın kardeşi Mustafa Erdoğan, Bolu Valisi Aydın Baruş, Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, İl Emniyet Müdürü Armağan Adnan Erdoğan ve Mutlu'nun yakınları hastaneye gelerek bilgi aldılar.

Saatler süren gergin bekleyişin ardından 55 yaşındaki Bayram Ali Mutlu'nun tüm müdahalelere rağmen kurtarılmadığı öğrenildi.

Kpsscafe.com.tr  | Ankara

18 Mar 2018 - 08:56 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler