Erzurum'da Feci Kaza: Çok Sayıda Öğrenci Yaralandı

Son dakika haberi Erzurum'dan geldi. Erzurum'da meydana gelen olayda bir servis minibüsü devrildi.

Erzurum'dan son dakika haberi geldi.

Edinilen son dakika bilgilerine göre Erzurum'un Köprüköy ilçesinde, bir öğrenci minibüsü devrildi. Alınan son bilgilere göre şarampole devrilen öğrenci minibüsündeki 14 öğrenci yaralandı.

Valilikten, yaşanan feci olay ile ilgili yapılan açıklamaya göre, Köprüköy ilçesi Yağan Kıyıkonak Mahallesi'nde bir öğrenci minibüsü, henüz bilinmeyen bir nedenden dolayı kontrolden çıktı ve şarampole devrildi.

Servis minibüsünün devrilmesi sonucu meydana gelen kazada 14 öğrenci yaralandı. Kaza sonrası bölgeye ihbar üzerine çok sayıda sağlık ekibi sevk edildi. Yaralanan 14 öğrenci ambulans ve itfaiye ekiplerince Erzurum'daki hastanelere kaldırıldı.

Erzurum Valisi Seyfettin Azizoğlu, yaralıları sağlık durumları hakkında yetkililerden bilgi alarak, "geçmiş olsun" dileklerini iletti.

KPSSCAFE.COM.TR  | ANKARA

25 May 2018 - 20:46 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler