Enerji Bakanı Albayrak: "Türkiye'nin istikrarsız dönemlere dönme lüksü yok"

Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak; Türkiye' nin istikrarsız nedeniyle uzunca yıllar ciddi problemler çektiğini ifade ederek, eski günlere dönmek gibi bir lüksünün olmadığını aktardı...

" Referandumun sadece ve sadece Türkiye'nin geleceği ve bekası noktasında, tarihi bir seçim olduğunu bilmemiz lazım. Bu seçim milli bir seçimdir, milli bir ülkenin geleceğinin temellerinin atılacağı bir seçimdir. İzlediniz mi bilmiyorum ama 5 tane geçmiş liderimizin kayıtlarının olduğu bir video var. Sayın Demirel, Sayın Özal, Sayın Erbakan, Sayın Türkeş, Sayın Yazıcıoğlu, rahmetli beşinin de Türkiye'deki sistem problemiyle alakası bir videosu bu. Bu, beş farklı siyasi partiden olan 5 liderin tamamının da Türkiye'deki sistem sorunu ile ilgili görüşlerini anlatıyor.

Beşi de hep bir ağızdan, 'Türkiye'nin daha büyük Türkiye olması için, güçlü bir ülke olması için bu sistemi değiştirmesi lazım' diyorlar. Güçlü bir Cumhurbaşkanlığı ve Başkanlık sistemine geçmesi lazım. Türkiye'de bir Anayasa değişikliği çalışması yaptık ve Meclis'teki partilerle görüştük. MHP lideri Sayın Bahçeli'ye teşekkür ediyorum, yerli ve milli bir duruşla Türkiye'nin içinden geçtiği bu tarihi dönemde, devlet adamlığı duruşu gösterdi. Siyaset bir politikacı, bir devlet adamı yetiştirir. Makbul olan devlet adamıdır. Devlet adamı demek, konu, mevzu bahis devletse ve milletse, gerisi teferruat demektir. " ifadelerini kullanan Berat Albayrak şunları da aktardı:

Cumhurbaşkanımızdan sonrası için

" Burası çok önemli. Çok duyuyorum, diyor ki; 'Evet, ama...', 'Cumhurbaşkanını seviyoruz, ama...' İşte bu sistem tam da Cumhurbaşkanımızdan sonrası için ihtiyacımız olan bir sistem. Allah sağlık, sıhhat, hayırlı, uzun ömür versin. Cumhurbaşkanımız bu ülkenin başında olduğu sürece, bu ülkede milletimizle yek vücut olduğumuz sürece, bu ülkeye kimse bir şey yapamaz. "

kpsscafe.com.tr | KONYA

08 Nis 2017 - 10:57 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler