EGM'den Duyuru Geldi! Başvuru Yapamayanlar Dikkat! KPSS'siz 2 Bin Kişi Alınacak

İstanbul Emniyetinden başvuru sürecine yetişemeyen adayların yüzünü güldürecek duyuru. 2 Bin Kişilik Çarşı ve Mahalle bekçisi alımı başvuruları uzatıldı.

EGM'den Duyuru Geldi! Başvuru Yapamayanlar Dikkat! KPSS'siz 2 Bin Kişi Alınacak

İstanbul Emniyet Müdürlüğü, Çarşı ve Mahalle Bekçisi alımlarında başvuru süresinin uzatıldığını duyurdu. İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nün resmi sitesinden yapılan duyuruda 39 ilçede görevlendirilecek 2 bin bekçi alımı için başvuru süresinin 24 Kasım 2017 tarihine kadar uzatıldığı belirtilirken, ikamet şartı ve diğer şartlarda bir değişikliğe gidilmediği bildirildi.

Emniyetten yapılan açıklamada şu ifadeler yer aldı ; "Bu kapsamda İçişleri Bakanlığımızca, 39 ilçemizde görevlendirilmek üzere daha önce tahsis edilen 700 kişilik çarşı ve mahalle bekçisi kadrosu haricinde 2 bin kişilik çarşı ve mahalle bekçisi kadrosu daha tahsis edilmiştir. Adaylarda, en az lise veya dengi okul mezunu olmak, başvuru yaptığı ilde 1 yıldır ikamet ediyor olmak, askerlik görevini yapmış olmak, 30 yaşından gün almamış olmak, 6 aydan fazla hapis cezasından hükümlü bulunmamak şartları aranacak." 

Çarşı ve Mahalle Bekçisi alımı yapan tüm iller ve başvuru şartlarına erişim için lütfen TIKLAYINIZ.

Kamuya personel alımları, gündemdeki son dakika gelişmeleri, ekonomi haberleri ve daha fazlasını yakından takip etmek için kpss cafe mobil uygulamasını cep telefonunuza ücretsiz indirebilirsiniz.

KPSSCAFE.COM.TR - ANKARA

21 Kas 2017 - 17:07 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.

04

yasar - Devlet işçi aliminda yaş sınırı koyarsa 45 yaşındaki ler yasamasinlarmi ozaman emekli etsinler

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 21 Kasım 17:07
03

Cihat - ALLAH AŞKINA ŞU IKAMETGAHI KALDIRIN..SAYIN YETKİLILER LÜTFEN KALDIRIN

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 21 Kasım 17:07
01

Furkan - Kaldırın su askerlik şartini çok saçma polislikte askerlik vekcilerde EGM kadrosunda olacağından dolayı askerlik şartı kalmalı başvurular az olsun da askerlik şartini kaldirsinlar

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 21 Kasım 17:07


Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler