Dudaklarını Kaybetme Riski ile Karşı Karşıya Kalmıştı: İşte Son Hali

Adana'da geçtiğimiz yıl meydana gelen olayda kendini doktor olarak tanıtan bir kuaföre dudak dolgusu yaptıran hemşire dudaklarını kaybetme riski ile karşı karşıya kalmıştı.O Hemşirenin son hali görenleri şaşırttı.

Dudaklarını Kaybetme Riski ile Karşı Karşıya Kalmıştı: İşte Son Hali
Dudaklarını Kaybetme Riski ile Karşı Karşıya Kalmıştı: İşte Son Hali
+1
Haber albümü için resme tıklayın

Kendini doktor olarak tanıtan bayan kuaförüne, dudak silikonu yaptırdıktan sonra dudaklarını kaybetme riskiyle karşı karşıya kalan hemşire Merve Keleş’in dudakları Adana’da bir doktor tarafından uygulanan tedavi yöntemiyle eski haline döndürüldü.

Çukurova Üniversitesi Balcalı Eğitim ve Araştırma Hastanesi bünyesinde hemşire olarak çalışmakta olan 22 yaşındaki Merve Keleş adlı kişi, bundan yaklaşık 11 ay önce arkadaşı aracılığıyla tanıştığı ve internet üzerinde kendisini estetik uzmanı olarak tanıtan bayan kuaförü Soner G.'ye dudaklarına dolgusu için randevu aldı ve dudaklarını yaptırdı. Azerbaycan'da eğitim gördüğünü öne süren Soner G.'ye önce 500 TL’ye geçici dolgu yaptıran Keleş, dolgu bir haftada eriyince, bu kez bin liraya silikon dolgu yapılması konusunda anlaştı. Kliniği tadilatta olduğu için işlemi evde yapacağını söyleyen kuaför, 12 Nisan Çarşamba günü hemşire Merve Keleş'i ameliyat etti.

Operasyondan hemen sonra dudakları şişmeye ve morarmaya başlayan, dudaklarını kaybetme ile karşı karşıya kalan Merve Keleş isimli hemşire, hastaneye başvurdu. Keleş, o günden bu yana hastanede kalıp tedavi gördü. Silikon mağduru Keleş’in doktoru uyguladığı tedavi yöntemiyle, düzelmesi zor ve riskli olan dudağı eski haline döndürmeyi başardı. Bu başarısını da sosyal medya hesabından paylaşarak, “Merve’nin son durumunu çok soran var. İşte buyurun an itibariyle son durumu bu. Yani bazılarının düşündüğü gibi tekrar aktifleşme durumu olmadı” dedi.

İŞTE O HEMŞİRENİN SON HALİ

KPSSCAFE.COM.TR  | ANKARA

24 Mar 2018 - 17:41 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler