Devlet Bahçeli'den MHP' ye Kabine Teklifi Yapılamaz Çıkışı

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) lideri Devlet Bahçeli, MHP' ye kabine teklifi gelir mi sorularına yanıt vererek, MHP' ye kabine teklifinin yapılamayacağı yönünde açıklamada bulundu...

MHP' nin referandum sürecinde " Evet " yönünde izleyeceği stratejilere gelen yorumlarda, MHP' ye kabine teklifi gelir mi sorularına yanıt veren MHP lideri Devlet Bahçeli; kabine teklifi yapılamayacağının altını çizdi. Açıklamasında, " Evet " seçimlerine ilişkin de açıklamalarda bulunan Bahçeli; "Biz gidip 'evet' i anlatmazsak kimse 'evet' demez. Karar verdiğin bir şeyi yapacaksın" şeklinde konuştu...

Kabine teklifi açıklaması

MHP' ye kabine teklifi sorularına ilişkin de " Öyle bir teklif MHP'ye yapılamaz. Yapılırsa karşılık alır. MHP'nin de öyle bir talebi olmaz. " ifadelerinde bulunan Devlet Bahçeli; " Benim sözüm söz. Dün ne söylemişsem şimdi de aynısı geçerlidir. Konunun üzerine kararlı ve çok ciddi gidilmesi lazım. Böyle astsubay ile askeri öğrenci ile bürokrasinin belli bir bölümüyle uğraşmak çok sağlıklı olmuyor. Bazı haksızlıklar olduğu kamuoyuyla paylaşılıyor. Hal böyle olunca mahkemelerin de başlaması, adalet önünde sorgulamaların başlaması lazım. 8 alanda bir FETÖ hareketinden bahsediliyorsa siyaseti bu alanın dışında tutmamak lazım. Bu bakımdan Yurtta Sulh Konseyi üzerine gidilmesi gerekiyor. Ben bu soruları çok soruyorum ama henüz yanıt gelmedi. Bu kadar olay olduktan sonra siyasetin bunun dışında olduğunu iddia etmek çok zordur. Siyasetin üzerine gidilmeli ve bu ayak da ortaya çıkarılmalı. Bu şart oldu artık. Nereye dayanırsa da dayansın. " ifadelerinde bulundu.

kpsscafe.com.tr | KONYA

10 Şub 2017 - 11:14 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler