Denizli'de Pitbull Dehşeti! Bir Polis Memuru Yaralandı

Denizli'de şüphelendiği bir kişinin kimlik sorgusunu yapmak üzere yaklaşan polis memuru, sahibi tarafından salıverilen pitbull yüzünden yaralandı.

Denizli'de Pitbull Dehşeti! Bir Polis Memuru Yaralandı

Denizli'de şüphelendiği bir kişinin kimlik sorgusunu yapmak üzere yaklaşan polis memuru, sahibi tarafından salıverilen pitbull yüzünden yaralandı.  

Denizli'de bir polis memuru, kimlik sorgusu yapmak için bir kişinin yanına yaklaştığı sırada pitbull cinsi bir köpeğin saldırısına uğradı. Elde edilen bilgilere göre, il Emniyet Müdürlüğü asayiş Şube Müdürlüğü'ne bağlı ekipler, Mehmetçik Mahallesinde bir iş yerinde çelik kasa hırsızlığı ihbarı aldılar. Bunun üzerine aharekete geçen polis ekipleri 1303 Sokak'a geldiklerinde yanında pitbull olan ve durumlarından şüphelendiği birisi kadın 5 kişinin GBT sorgusunu yapmak istedi. İddialara göre şüpheliler kimlik sorgusu yaptırmamak için köpeğin tasmasını bırakarak polislerin üzerine saldı. Polis memuru köpeğin saldırısıyla yaralandı.

Yaralı polis, olay yerine gelen sağlık ekiplerinin ilk müdahelesinin ardından Pamukkale Üniversitesi Hastanesine kaldırıldı. Öte yandan köpek saldırısından faydalanarak kaçmak isteyen kişiler bir apartmanın bahçesinde yakalandı.  Şüphelilerden birisinin 11 yıl 6 ay kesinleşmiş hapis cezası olduğu öğrenildi. Şahıslar sorgulama işlemleri için emniyete götürüldü.

KPSSCAFE - ANKARA

23 Şub 2018 - 21:13 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler