Cumhurbaşkanı Erdoğandan TSK Personeline Başörtü Yasağının Kaldırılması Hakkında Açıklama

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, TSK personeline başörtü yasağının kaldırılması ve Hürriyet manşeti konularında açıklamalarda bulundu...

TSK personeline başörtüsü yasağının kaldırılması

" Bu konu yeni bir konu değil, beklentiydi. Arkadaşlarımız değerlendirmelerini yaptıktan sonra, konuyla ilgili olarak adım atıldı. Hazırlanan bu noktadaki mevzuata göre hanım kardeşlerimiz de inanç hürriyetinden, emek noktasında, iş temini noktasında özgürlüklerinden her yerde istifade edebilmesidir. TSK'da, emniyette, yargıda, emniyette bu ön açılmış vaziyette. Mağdur, mazlum kardeşlerimiz bundan istifade ederek tüm kurumlarda yer alabilecektir. "

Fırat Kalkanı Harekatı

" Başından beri, bu süreci ÖSO ile beraber yürüttük. Kara harekatı ÖSO ile yürütülmüştür. Biz ÖSO'ya gerekli desteği verdik. Ancak başından beri, burada 3 başlık uygulamada olmalı. Eğit-donat, terörden arındırılmış bölge, uçuşa yasak bölgedir. Bunu ABD'li dostlarımızla ne yazık ki anlaşamadık, onlar eğit-donat'a olumlu bakarken, uçuşa yasak bölgeye sıcak bakmadılar, hatta hatta terörden arındırılmış bölge konusunda da adım atmadılar. Burada yalnız kaldık. Gaziantep'teki o malum olaya kadar. Eğit-donat kapsamında yetiştirdiğimiz ÖSO'la oraya girildi, destek verdik. Eğit-donat kapsamında yetiştirdiğimiz ÖSO'la oraya girildi, destek verdik. Sonra SGD diye bir yapı ortaya konuldu.

Bu yapının içinde terör örgütü yapılar var. Biz kesinlikle PYG ve YPD'den kimseyle mutabık ve beraber olmamız mümkün değil, bunlarla mücadele içine girmeyiz. Mücadelemizi de ÖSO ile bu kararlılıkla yürüttük. Buradaki kahramanlarımız DEAŞ'a çok ciddi rakam ödetti. 3 bini geçti buradaki rakam. Kararlılığımız devam ediyor. Şimdiki safha Münbiç'tir. Münbiç ki Araplara ait bir yerdir. Bunu da ABD'li dostlarımızı söyledik. YPG ve PYD'nin Fırat'ın doğusuna geçmesi gerekir. Müttefiklerimiz DEAŞ'la mücadelede samimiyse, gelin Rakka'dan temizleyelim, gerçek sahiplerine teslim edelim. Bizim burada kalma gibi bir amacımız yok. Buralar bize tehdit oluşturuyor. "

kpsscafe.com.tr | KONYA

28 Şub 2017 - 12:17 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler