Cumhurbaşkanı Erdoğan: Katılım Şimdiden Yüzde 50'yi Aştı

AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul'da Saffet Çebi İlkokulu'nda oyunu kullandı. Erdoğan'ın yanında eşi Emine Erdoğan ve torunları da yer aldı.

AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul'da Saffet Çebi İlkokulu'nda oyunu kullandı. Erdoğan'ın yanında eşi Emine Erdoğan ve torunları da yer aldı.

Oy verme işleminin ardından basın mensuplarına açıklamalarda bulunan AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, seçimlere katılımın oldukça yüksek olduğunu şimdiden yüzde 50'inin üzerinde bir katılım olduğunu söyledi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Yüzde 50'yi aşkın bir seçmenin oy kullandığı öğrendik. Katılım iyi görünüyor. Bu da demokrasimizin ne kadar ileri olduğunu gösteriyor. Bu seçimin başka bir özelliği de var. Bu seçimle beraber Türkiye adeta bir demokratik devrimi gerçekleştiriyor. Ülkemiz inşallah bundan sonraki süreci çok rahat bir şekilde sürdürecektir. Şu ana kadar ciddi bir sıkıntının olmadığı öğrendik, hayırlı olsun" şeklinde konuştu.

Kamudan haberler, gündemdeki son dakika gelişmeleri, ekonomi haberleri ve çok daha fazlasını yakından takip etmek için kpss cafe mobil uygulamasını ücretsiz indirebilirsiniz.

KPSSCAFE - ANKARA

24 Haz 2018 - 14:10 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.

01

Ferhat Özcan - Ulan bu cumhurbaşkanı adaylarının oy kullanması kadar saçma birşey yok hem adaylar hem oy kullanıyorlar hem birde şöyle birşey var Selahattin Demirtaş içerde o da hapishane de mi oy kullanıyor çok saçma

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 24 Haziran 14:10


Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler