Cumhurbaşkanı Erdoğan: " İstihdam Sözü Verip Yerine Getirmeyenleri İfşa Edeceğim. "

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Gaziantep' de yaptığı konuşmasında, istihdam sözü verip yerine getirmeyenleri ifşa edeceğini ifade etti...

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Gaziantep' de yaptığı konuşmasında, istihdam olanaklarına yönelik ifadelerde bulundu. İstihdam sözü veren ancak yerine getirmeyenleri ifşa edeceğini duyurdu. Konuşmasından satır başları şöyle:

" Gaziantep'e en son DEAŞ canilerinin canlı bomba saldırısının ardından taziye için 28 Ağustos'ta gelmiştim. Bu vesileyle bir kez daha terör eylemlerinde ve 15 Temmuz darbe girişiminde verdiğimiz tüm şehitlerimize Allah'tan rahmet diliyorum. Her şehidimiz bu toprakların vatanımız olduğunun tescili olan tapu senedimizdir. Burası 1919'da bölgeyi işgale gelen düşman kuvvetlerine Kilis'i, Maraş'ı dar eden Şehit Kamillerin şehridir.

Antep savunmasında 6 bin 300 kardeşimiz şehit olmuştur. Bu şehir gazilik unvanını ulufe olarak almamıştır. Canıyla, kanıyla, yüreğiyle sonuna kadar hak etmiştir. Geçtiğimiz 1,5 yılda Gaziantep terörle mücadelede 33 şehit verdi. Yetmedi, bu şehirde PKK'nın ve DEAŞ'ın alçak saldırılarında 70'e yakın sivil vatandaşımızı şehit verdi. Yetmedi, 15 Temmuz darbe girişiminde 3 Gaziantepli kardeşimiz şahadete erişti. Görüyorsunuz, Gaziantep gazilik unvanını sürekli tazeliyor. Her kim ki, bu ülkede farklı kökenlerden insanlar bir arada yaşayamaz diyorsa, gelsin Gaziantep'e baksın. Türkmeniyle, Kürdüyle, Arabıyla daha pek çok farklı etnik grubuyla işte burada.

Her kim ki bu ülkede farklı mezheplerden, meşreplerden insanlar bir arada yaşayamaz diyorsa gelsin Gaziantep'e baksın. Sünnisiyle, Alevisiyle her mezhepten insanıyla tüm Antep burada. Her kim ki, bu ülkede başka ülkeden gelen insanlar iyi misafir edilmiyor diyorsa gelsin Gaziantep'e baksın. Bazı yerlerde sıkıntı varken, Gaziantep'teki fabrikalar, işyerleri harıl harıl çalışıyor. Geçtiğimiz günlerde bir istihdam seferberliği başlattık. Gaziantep Organize Sanayi Bölgesi'nin 15 bin istihdamla katkı verdiğini gördük, çok memnun olduk. 15 bin kişi organize sanayide işbaşı yapacak. Hepsinin de takipçisiyim. Söz verip de yerine getirmeyen, tüm ülkeye ifşa edeceğimi belirtmek isterim. Suriye'deki sıkıntılar sona erdiğinde Gaziantep çok daha büyük atılımın içine girecektir. Şimdiden hazırlığınızı yapın, güzel günler sizleri bekliyor. "

kpsscafe.com.tr | KONYA

19 Şub 2017 - 13:52 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler