Cumhurbaşkanı Erdoğan: "2019 Seçim Kadrolarını Oluşturuyoruz"

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti'nin Bayburt il kongresine katıldı ve burada gündemdeki konulara ve özellikle AK Parti'deki değişim sürecine ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: "2019 Seçim Kadrolarını Oluşturuyoruz"

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti'nin Bayburt il kongresine katıldı ve burada gündemdeki konulara ve özellikle AK Parti'deki değişim sürecine ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Erdoğan 2019 seçimlerine hazırlanacak kadroların oluşturulduğuna dikkat çekerek, "Şubat sonuna kadar inşallah bütün kongrelerimizi bitireceğiz. Bizi 2019 seçimlerine taşıyacak kadroları da oluşturuyoruz. Siyaset bir bayrak yarışıdır. Millete hizmet etme yarışıdır. Biz, bu milletin efendisi değiliz. Biz bu milletin hizmetkarıyız. Bizi diğerlerinden ayıran budur. AK Parti, bir davadır. Bir dava hareketidir. Şahsım dahil herkes bu davada sadece birer nefer konumundadır. Zaten nefer olmayı hazmedebiliyorsak zafer yakındır. Makamlar gelip geçicidir. Milletimize ve vatanımıza hizmet için birer araçtır makamlar.

Kimsenin bu unvanları, bu makamları amaç haline getirmesine bizler rıza göstermeyiz. Bizler oturduğu koltuklardan güç alan hayata sadece bu pencerelerden bakan insanlar olamayız. Sonunda gideceğimiz yer neresi, boyumuz kadar bir mezar. Bir şey gelecek mi bizimle beraber. Servetler gelecek mi? Makamlar gelecek mi? Gelmeyecek. Hocaefendi, musalla taşında, bizi oraya yerleştirdikleri zaman ne diyecek? "Cumhurbaşkanı niyetine", "Başbakan niyetine" demeyecek, "Trilyarder niyetine" demeyecek. "Er kişi niyetine", "Hatun kişi niyetine" diyecek. Mezara yerleştirecekler. Sana eğer hiç olmazsa, vefalı evlatlar vefalı yakınlar, zaman zaman o mukaddes kitabımızdan bazı sureler okursa öp başına koy; "Yollar yaptılar, havaalanları yaptılar. Teröristlerle mücadele ettiler, onları gömdüler. Allah onlardan razı olsun" Bunun için de sürekli nefsimizi hesaba çekmeli, yolumuza devam etmeliyiz." dedi.

KPSSCAFE.COM.TR - ANKARA

19 Kas 2017 - 15:14 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.

01

STRATEJİST - 2019 seçimleri bu zamana kadar mağdur olanlarla tuzu kuruların seçim yılı, benden söylemesi, bakalım hangi taraf ağır basacak,HER ZAMAN mağdurlara sahip çıkan kazanır.. mağdurlar derken fetöden mağdur edebiyatı yapanlara değil, asıl mağdurlara bu fetö sahtekarının mağdur ettiklerine sahip çıkan kazanır..

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 19 Kasım 15:14


Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler