Çukur Yapımcıları Skandal Trafik Polisi Sahnesi Sonrası Yeni Video Yayımladı

Çukur dizisinin son bölümündeki skandal trafik polisi sahnesi büyük tepki çekmişti. Bu tepkiler karşısında Çukur yapımcıları harekete geçti ve bir özür videosu yayımladı.

Ekranların sevilen dizisi Çukur'un, geçtiğimiz gün ekranlara gelen son bölümünde yaşanan skandal sosyal medya üzerinde büyük tepkilere neden olmuştu.

Show Tv ekranlarında yayımlanan ve yayınlandığı her bölümü ile milyonlarca vatandaşı ekran başına kilitleyen Çukur dizisinin son bölümünde skandala imza atıldı. Dizinin son bölümünde, ekibe yeni katılan Emrah Amir ile bir trafik polisi arasında yaşanan olay sosyal medyada günün konusu olmuştu. Büyük tepki çeken olayda Emrah Amir, makas ataak gittiği yolda bir trafik polisi tarfından durdurulur. Trafik polisi görevi gereği neden makas attığını sorar. Emrah komiser ise ukala tavırları ile polise sert bir cevap verir.

Cebinden çıkardığı haritayı trafik polisinin önüne koyan amir, ona haritadan yer beğenmesini söyler ve onu Digor'a göndermekle tehdit eder. Bu sahne sosyal medya başta olmak üzere tüm mecralarda tepki çekti.

SOSYAL MEDYA TEPKİLERİ

Sosyal medya üzerinde paylaşım yapan kullanıcılar bu sahneye tepkilerini şu şekilde dile getirdi:

"Trafik polisi denince aklımıza FETHİ SEKİN gelir bu nasıl bir terbiyesizliktir böyle dizi olacaksa hiç olmasın daha iyi

her şey güzel giderken, polisimizi rencide etmek yakışmadı. Görevini yapan bir trafik polisi ukala bi amirden fırça yiyip izleyeciye bu şekilde gösterilmemeliydi. Belki yüzünüz kızarır #fethisekin trafik polisiydi

Çukur dizisinin 17 bölümünde trafik polisi ile sivil polis amirinin arasındaki tartışma emniyet teşkilatına hakaret polis mesleğine yakışmayan bir davranıştır.

#Çukur'un Polis sahnelerinden nefret ettim! Görevini yapan polis memuruna harita çıkartıp haritadan yer beğen diyor sivil amir!
Resmen polis teşkilatını küçük düşürmek için sahne çekmişler! 

Show Tv'de yayımlanan #çukur adlı dizide kendini polis olarak gösteren emrah isimli bir Komiser, aracını durduran başka bir Yunus Polis Memuruna hakaret etmiştir. Bu dizi topluma kötü örnek olmakla kalmayıp yüce @EmniyetGM teşkilatının ismini ayaklar altına almıştır

dizinin tüm kalitesini bir bölümde bitirmişsiniz eyvallah ona tamam da haddinizi bilin görevini yapan Türk polisinin yüzünü yere eğdiren komik komiser tiplemesi ne demek? #çukur bu sahnelerden dolayı bir özür yayınlamak zorunda"

YENİ BÖLÜM FRAGMANINDA ÖZÜR DİLEDİ

Çukur, bu hatasını hemen düzeltti ve yeni bölümün yayımlanan fragmanında Emrah Amir yolda giderken gördüğü aynı trafik polisinde, 'Ben bir eşşeklik yaptım' diyerek özür diliyor.

VİDEOYA GİTMEK İÇİN TIKLAYIN

Siz de aşağıda bulunan yorum kısmından bu konudaki düşüncelerinizi yazabilirsiniz.

KPSSCAFE.COM.TR  | ANKARA

21 Şub 2018 - 11:43 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.

01

köroglu - trafikte yaptigi eseklik icinde keske ayri bir ozur dilese... Kural varsa herkese var amir olmak memur olmak kimseye ayricalik kazandirmaz...

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 21 Şubat 11:43


Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler