Çocuk İstismarcılarına Kimyasal Hadım İçin Yeni Açıklama

Son dönemlerde artan çocuk istismarı nedeniyle kurulan komisyon çalışmalarına başlıyor. Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, komisyonun çalışması hakkında yeni bir açıklamada bulundu.

Adalet Bakanı Abdülhamit Gül'den bir son dakika açıklaması geldi. Bakan Gül açıklamasında çocuk istismarı için toplanan komisyonun çalışmalara ne zaman başlayacağını duyurdu.

Katıldığı bir progrma öncesi basın açıklalamsında bulunan Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, açıklamalarında şu ifadeleri kullandı:

Çok verimli bir toplantının geçeceğini, buradan çıkan sonuçların da kurumlarda uygulanacağını da düşünüyoruz. Çocuklarımıza yönelik suçların, uyuşturucu gibi bazı suçların caydırıcı hale getirilmesi hususunu masaya yatırmış olacağız. Adana'da yavrumuza yapılan adice saldırı, iğrenç bir suçtur. Suçlamaların ötesinde bir cinayettir. Çocuk istismarın ötesinde o hainin yapmış olduğu istismarın ötesinde bir cinayettir.

KİMYASAL HADIM UYGULAMASI GELECEK Mİ?

Kimyasal hadım uygulaması da dahil olmak üzere tüm bu tedbirleri, yasa ile yapacaklarımızı, tüm enstrümanları masaya yatıracağız. Esasen suça giden yolları ortadan kaldırma, önleme, ıslah etme. Bunun için ne gerekirse, asla geri durmadan bunları değerlendireceğiz. Başbakan ve Cumhurbaşkanımıza arz edeceğiz.

Toplumun her kesimin duyarlılığı ile bu sorunları aşma çabası içinde olacağız."

KİMYASAL HADIM NEDİR? NASIL OLUR?

Kimyasal hadım yönteminde diğer hadım şekillerinde olduğu gibi penis ve testisler kesilmiyor. Kimyasal hadım yönteminde çeşitli kimyasallar kullanılarak yapılan hadım etme işleminde mahkumlara belirli aralıklarla ilaç veriliyor. Haplar ve iğneler sayesinde cinsel saldırı suçunda bulunan suçlunun testosteron hormonu azaltılıyor ve cinsel isteği ortadan kaldırılıyor. Ve bu şekilde bu kişi hayatını geri kalanında cinsel istekten arınıyor.

KPSSCAFE.COM.TR  | ANKARA

21 Şub 2018 - 09:43 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler