Cezaevine Giren Recep Sert'in Borcunu Ünlü Sanatçı'nın Önderliğinde 'AHBAP' Ödedi

Bursa'nın İnegöl ilçesinde, 1500 TL'lik beyaz eşya taksidini ödemediği için tutuklanarak cezaevine gönderilen, 4 yıl önce yüz ve çene nakli ile Türkiye'nin gündemine gelen Recep Sert'in beyaz eşya taksidi dahil tüm borcunun (6 bin TL) rock şarkıcısı Haluk Levent'in öncülüğünde kurulan Anadolu Halk ve Barış Platformu (AHBAP) tarafından ödendiği öğrenildi.

Cezaevine Giren Recep Sert'in Borcunu Ünlü Sanatçı'nın Önderliğinde 'AHBAP' Ödedi

Bursa'nın İnegöl ilçesinde, 1500 TL'lik beyaz eşya taksidini ödemediği için tutuklanarak cezaevine gönderilen, 4 yıl önce yüz ve çene nakli ile Türkiye'nin gündemine gelen Recep Sert'in tüm borcunun (6 bin TL) rock şarkıcısı Haluk Levent'in öncülüğünde kurulan Anadolu Halk ve Barış Platformu (AHBAP) tarafından ödendiği öğrenildi.

Haluk Levent, bu gelişmeyi sosyal medya hesaplarından duyurdu.  İnegöl'de temizlemeye çalıştığı tüfeğin ateş alması sonucu yüzü tanınmayacak hale gelen bu yüzden 2013 yılında yüz nakli yapılan Recep Sert, hastanede tanışdığı Esma Akyurt ile 2014 yılında dünya evine girmişti. Kısa bir süre önce de Recep Sert , taşeron firma üzerinden çalıştığı İnegöl Belediyesi'nden sürekli hastaneye gittiği gerekçesiyle işten çıkarılmış, Esma Waffle Kafe isimli bir dükkan açmıştı. Kafeteryasına aldığı beyaz eşyaların taksidini ödemeyen Recep Sert, geçtiğimiz gün borçlarından dolayı tutuklanarak cezaevine gönderilmişti. Recep Sert'in borcunun AHBAP isimli dernek tarafından ödendiği ve tahliye edildiği ortaya çıktı.

KPSSCAFE.COM.TR - ANKARA

17 Kas 2017 - 16:16 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler