Çeyrek Altını Duyunca ! Yarım Saatte 151 Çöp Şiş Yedi

Denizli'de bir kadın, gittiği lokantada çeyrek altın ödülü için yarım saat içerisinde 151 çöp şiş yedi.

Çeyrek Altını Duyunca ! Yarım Saatte 151 Çöp Şiş Yedi
Haber albümü için resme tıklayın

Çeyrek Altını Duyunca ! Yarım Saatte 151 Çöp Şiş Yedi

Denizli'de bir kadın, gittiği lokantada çeyrek altın ödülü için yarım saat içerisinde 151 çöp şiş yedi. İş yerinin zaman zaman düzenlediği çöp şiş yeme rekor denemesine adını yazdıran kadın, yemeğin sonunda hem çeyrek altın kaptı hem de söz verdiği miktarda çöp şişi yediği için yemek ücretini de ödemedi.

Kentte Mehmet Kaya isimli bir vatandaşa ait lokantada geçtiğimiz yıl bir erkek müşterinin 'Ben bir oturuşta 190 çöp şiş yiyebilirim' demesiyle başlayan gelenek sürüyor. Restorana giden müşteriler eğer belirli bir miktarın üzerinde çöp şişi yarım saatte yiyebileceklerini söylerlerler ve bunu yerine getirirlerse çeyrek altın kazanıyorlar, aksi durumda yemek ücretini ödüyorlar. Elif İşeri isimli bir kadın bu yarışmaya katılmak istedi.

Yarım saatte 151 çöp şişi yiyebileceğini söyleyen kadın, tam da söylediği süre içerisinde 151 çöp şişi yedi ve çeyrek altını kaptı. Restoran sahibi bu yarışmanın hem müşteri çektiğini hem de müşterilerin hoş vakit geçirmesine sebep olduğunu o yüzden yarışmayı sürdüreceklerini açıkladı.

23 Şub 2018 - 19:35 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler