Çalışma Bakanı Açıkladı 'Maaşlarda İyileştirme Yapıldı'

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Jülide Sarıeroğlu, 2002 senesinden öncesinin çok iyi hatırlanabileceğini hükümetin emekli maaşlarını ödeyemeyeceğini anlayınca İMF'de borç istediğini söyledi.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Jülide Sarıeroğlu,2002 senesinden öncesinin çok iyi hatırlanabileceğini hükümetin emekli maaşlarını ödeyemeyeceğini anlayınca İMF'de borç istediğini söyledi.

Bakan Sarıeroğlu, Türkiye'de taşerona kadro verilmesinin hayal olduğunu fakat AK Parti hükümetinin bu hayali gerçekleştirdiğini söyledi. Bakan Sarıeroğlu, "Taşeron işçiler artık kadroya geçti. Maaşlarında iyileştirmeye gidildi. Ancak bu sistem oturdukça taşeronların şartları daha da iyileşecek." dedi.

Ramazan Bayramının ikinci gününde kimsesiz çocukları ve huzurevlerini ziyaret eden Bakan Sarıeroğlu, bayram öncesi yapılan ikramiye ödemelerine dikkat çekerek, "Yaşlılık maaşının da artık 3 ayda bir değil aydan aya alabilmeleri için adım attık. Ayrıca yaşlılık maaşını da 500 liraya çıkardık. Hükumetimiz 16 yılda hem yaşlı, hem engelli hem de çocuklar için bir çok adım attı. Ancak bundan sonrası için de bir çok adım atacak. Yaşlıların, çocukların ve engellilerin hayat standartını artırmak için bir çok yeni projeler var" ifadelerini kullandı.

KPSSCAFE - ANKARA

16 Haz 2018 - 15:56 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.

08

Hüseyin - Emeklilikte yaş şartının kaldırılmasını istiyorum tüm sehit kardeşi kamu çalışanları

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 16 Haziran 15:56
07

Erdal - Sayın Bakanım ben 10 yıllık taşerenum kadro kimlere verildi bizdekadro falan yok askari ücrete devam ediyorum bu nasıl bir kadro anlayamadım

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 16 Haziran 15:56
06

Adalet - Sayın Bakanim; 4 Aralık kriteri sebebiyle açıkta kalan biz joker olarak çalışanların hali ne ? olacak . 4Aralık kriterinin kaldırılmasının ve jokerlerin magduriyetinin giderilmesini arz ederim

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 16 Haziran 15:56
05

Serhat - Sayın bakanım kıdem tazminatı nezaran meclisten geçecek

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 16 Haziran 15:56
04

Köksal - Sayın bakanım yüzde 70 şartına takılanlar hakkında da düzenleme yapılmasını sizden bekliyoruz

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 16 Haziran 15:56
03

emel - sayin bakanim 4aralikda joker taseronlari magdur edildi bizleri unutmayin kadro bizimde hakkimiz

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 16 Haziran 15:56
02

Süleyman - Bin lira emekli maaşı ile hem ev birde iki çocuk okut

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 16 Haziran 15:56


Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler