Bülent Tezcan MİT Tutanaklarını Eren Erdem'e Verdiğini Söyledi

CHP Milletvekili Eren Erdem, Cumhuriyet Halk Partisi Sözcüsü Bülent Tezcan'dan MİT Tırları tutanaklarını gazetecilik zamanında aldığını söyledi.

CHP Milletvekili Eren Erdem, Cumhuriyet Halk Partisi Sözcüsü Bülent Tezcan'dan MİT Tırları tutanaklarını gazetecilik zamanında aldığını söyledi.

Eren Erdem, milletvekili listelerine girmeyince, bunun sebebi olarak söylediği Bülent Tezcan'a karşı adeta savaş açtı. Kavgayla birlikte aynı zamanda MİT tırları tutanaklarının deşifre olma süreci de ortaya çıktı. Bugüne kadar CHP'li Enis Berberoğlu'nun MİT tutanakları konusunda sorumlu olduğu, bu belgeleri FETÖ'den temin ettiği düşünülüyordu, fakat Berberoğlu gibi FETÖ'den belge aldığı iddia edilen Erdem, MİT Tutanaklarının Bülent Tezcan tarafından verildiğini söyledi.

Konuyla ilgili açıklama yapan Tezcan, "Her namuslu siyasetçi, böyle bir belgeyi bulduğu zaman açıklar.Her namuslu gazeteci böyle bir belgeyi yazar ve takip eder Her namuslu siyasetçi de söylediği sözün arkasında durur Bu iş bu kadar basittir." dedi.

KPSSCAFE - ANKARA

23 May 2018 - 15:07 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler