Böyle Baba Olmaz Olsun: 14 Yaşındaki Oğluna..

Ankara'da meydana gelen korkunç olayda, bir kişi, 14 yaşındaki lise öğrencisi öz oğluna cinsel istismarda bulundu. Skandal üzerine gözaltına alınan baba, sevk edildiği hakimlikçe tutuklandı.

Mide byulandıran cinsel istismar olaylarına bir yenisi daha eklendi.

Cinsel istismar, taciz ve tecavüz olaylarına her gün bir yenisi ekleniyor. Bu sefer yaşanan olay mide bulandırdı. Ankara'da yaşanan korkunç olay "senin gibi babanın Allah belasını versin" dedirtti. Yaşanan korkunç olayda öz oğlunu kaldığı tarikata ait yurda götürüren baba (baba demeye dillimiz varmıyor ama) ona cinsel istismarda bulundu. Öz oğluna cinsel istismarda bulunan baba G.M.B, “Alt soya karşı çocuğun nitelikli cinsel istismarı suçundan” Ankara 1. Sulh Ceza Hakimliği tarafından tutuklandı.

Hürriyet Gazetesinde yer alan soruşturma dosyasına göre, 14 yaşındaki lise öğrencisi olayı şu sözlerle anlattı: “Yurdun arka tarafına arabayla geçtik. Arabayı burada durdurdu. Ben o sırada arabanın ön tarafında oturuyordum. Bana arkaya geç dedi"

Çocuk yaşanan korkunç olayı şu sözlerle devam ettirdi: "Daha sonra burada yaklaşık 10 dakika durduk. Polis geldi. Eğer polis gelmeseydi bir şey yapmazdım, kimseye bahsetmezdim. Utandığımdan dolayı sıkıntılarımı paylaştığım anneme ve amcama da bu durumu anlatamazdım.”

Polis ekipleri tarafından yakalanan tacizci baba, gözaltına alınarak emniyete götürdü. Emniyette verdiği ifadesinde iğrenç baba G.M.B,  oğlunun anlattıklarını teyit etti.

İfadesi alındıktan sonra savcılığa sevk edilen iğrenç baba, buradan da tutuklanmak üzere mahkemeye gönderildi. Ankara 1. Sulh Ceza Hakimliği, G.M.B. hakkında tutuklama kararı verdi.

Kpsscafe.com.tr  |Ankara

19 Şub 2018 - 09:40 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.

01

misafir - Kim bu idami getirecek, nerde kaldı ebabil kuşları bıraksinlar yukardan taslari artık yeter,egerki siz insansaniz utanıyorum insanligimdan

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 19 Şubat 09:40


Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler