Böcekli Ekmekler Satışa Çıkarıldı! Şirket Yetkilisinden İlk Açıklama

'Böcekli ekmek olur mu?' dediğinizi duyar gibiyiz. Eğer Finlandiya'da yaşıyorsanız Böcekli Ekmek sizin için gayet doğal olacak. Çünkü Finlandiya'da bugünden itibaren bir çok fırın böcekli ekmek satışına başladı.

Böcekli Ekmekler Satışa Çıkarıldı! Şirket Yetkilisinden İlk Açıklama
Böcekli Ekmekler Satışa Çıkarıldı! Şirket Yetkilisinden İlk Açıklama
Haber albümü için resme tıklayın

Böcekli Ekmekler Satışa Çıkarıldı! Şirket Yetkilisinden İlk açıklama

'Böcekli ekmek olur mu?' dediğinizi duyar gibiyiz. Eğer Finlandiya'da yaşıyorsanız Böcekli Ekmek sizin için gayet doğal olacak. Çünkü Finlandiya'da bugünden itibaren bir çok fırın böcekli ekmek satışına başladı.Finlandiya halkı böcekli ekmek almaya başladı. 70 kadar kurutulmış cırcır böceğini içerisinde barındıracak ekmeğin cuma günü satılmaya başlanacağını açıklanmıştı.

Finlandiya'nın en büyük unlu mamuller firmalarından birisinin başkanı Markus Hellstrom, 70 kadar kurutulmuş cırcır böceğinin içerisinde barınacağı ekmeklerin bugünden itibaren Finlandiya'nın büyükşehirlerindeki fırınlarında satılacağını açıkladı.

Markus Hellstrom, "Finliler, yeni şeyler denemeye hevesli olmalarıyla tanınır." dedi. Ekmeğe katılacak böceklerin, protein , doymuş yağ asitleri, kalsiyum, B12 ve demir açısından zengin olduğunu söyleyen firma yetklisi, İskandinavya'da Finlandiya halkının böceklere en olumlu yaklaşan toplum olduğunu söyledi. Finlandiya'da böceklerin gıda ürünü olarak satışı 1 Kasım'dan itibaren mümkün hale getirilmişti.

Böcekli ekmeğin ilk gün Finlilerin büyük ilgisiyle karşılaştığı öğrenilirken, şirketler böceklerin kullanılacağı farklı ürünleri piyasaya sürmeye hazırlanıyor.

KPSSCAFE.COM.TR - ANKARA

24 Kas 2017 - 23:49 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler