'Biz Çiftlik Bank Gibi Değiliz' Demişlerdi! Anadolu Farm'a Operasyon

Anadolu Farm'ın banka hesapları ve taşınmaz varlıklarına el konuldu. Şirketin üst düzey yöneticileri gözaltına alındı.

Anadolu Farm'ın banka hesapları ve taşınmaz varlıklarına el konuldu.  Kayseri'de Çiftlik Bank benzeri bir yapılanma olduğu öne sürülen Anadolu Farm olarak tanınan Ekolium Bilişim , Yazılım, Tarım, Hayvancılık, Oto Turizm, Gıda, Lokanta Sanayi Ticaret A.Ş'ye yönelik operasyon düzenlendi.

Şirketin yönetim kuru başkanının da aralarında olduğu 3 kişi polis tarafından gözaltına alındı. Firma ve şüpheliler adına kayıtlı banka hesaplarıyla taşınmaz varlıklara el konuldu. Geçtiğimiz günlerde basına açıklama yapan şirketin 27 yaşındaki kurucusu kendilerinin Çiftlik Bank'tan farklı olduğunu her şeylerinin şeffaf olduğunu öne sürmüştü.  Firmanın genel merkezi, şubeler ve şüphelilerin ikamet ettiği adreslerde polis arama yaptı , çok sayıda belgeye el konuldu.

Kamudan haberler, ekonomi haberleri, gündemdeki son dakika gelişmeleri ve daha fazlasını yakından takip etmek için kpss cafe mobil uygulamasını ücretsiz indirebilirsiniz.

KPSSCAFE - ANKARA

23 Mar 2018 - 16:40 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler