Binali Yıldırım: " O Kara Günler Geride Kaldı"

AK Parti Genel Başkan Vekili ve Başbakan Binali Yıldırım, AK Parti Genel Merkezinde Düzenlenen 28 Şubat Darbesi İnsan Haklarına Balans Ayarı programına katıldı.

Binali Yıldırım: " O Kara Günler Geride Kaldı"

AK Parti Genel Başkan Vekili ve Başbakan Binali Yıldırım, AK Parti Genel Merkezinde Düzenlenen 28 Şubat Darbesi İnsan Haklarına Balans Ayarı programına katıldı. 28 Şubat'ın yaralarının sarıldığını fakat asla unutulmayacağını belirten Binali Yıldırım, Siyaset yapmaması istenen kadroların şimdi iktidarda ve darbecilerden hesap sorduğunu söyledi.

28 Şubat davasında sona gelindiğini söyleyen Yıldırım, intikamla değil adaletle davranılarak hukuk içerisinde hak ettikleri cezaları alacaklarını söyledi. 17-25 Aralık'ı tertip eden, 15 Temmuz hain darbe girişiminde masum sivillere saldıran darbecilerin 28 Şubat darbecileriyle kardeş olduğunu söyleyen Binali Yıldırım, darbecilerin amaçlarının milleti ülke yönetiminden uzaklaştırmak olduğunu söyledi.  

Her türlü terör örgütü ve darbeciyle mücadelenin sonuna kadar süreceğini söyleyen Yıldırım, "Demokrasi tarihimize kara bir leke olarak geçen o güler geride kaldı. Milletin gönlünü inciten o karanlık günler tarih oldu. Bir daha hiçbir güç milletimizin hakkına, hukukuna, değerlerine saygısızlık edemeyecek, buna asla izin vermeyeceğiz. Sizlerden aldığımız güçle ülkemize hizmet etmeye devam edeceğiz. Allah bu milletin yolunu açık etsin ve bizlere bir daha böyle karanlık günler yaşatmasın.

15 Temmuz alçak bir darbe girişimidir. Asker kılığına girmiş FETÖ terör örgütü mensuplarının gerçekleştirdiği bir darbe girişimidir. Kahraman milletimiz, Cumhurbaşkanımız ve hükümetimizin kararlı duruşuyla bastırılmış bir darbe girişimidir. Ancak 15 Temmuz'un Türkiye'nin siyasi tarihine ve demokrasi tarihine kazandırdığı bir şey vardır. O da; millet iradesinden başka hiçbir güç bu ülkede hakim olamaz, tek vesayet sahibi millettir. Yıllarca gizli kapaklı bu vesayet odaklarının artık bir daha sahneye çıkamayacağı bir ders olmuştur" dedi.

KPSSCAFE - ANKARA

28 Şub 2018 - 13:53 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler