Bilgi ve Belge Yönetimi Mezunu Binlerce Aday Atama Bekliyor

Bilgi ve Belge Yönetimi mezunu binlerce işsiz vatandaş, seslerini yetkililere duyurmak için düzenlediği kampanyalar ile atama istiyor.

Bilgi ve Belge Yönetimi mezunu on binlerce işsiz vatandaş, kamuda memur olmanın yolunu arıyor ancak, her yıl üniversitelerden yüzlerce mezunun verildiği bu bölümden alımlar yapılmamaktadır. 

Bu bölümden mezun olan binlerce aday olmasına rağmen bu bölümden personel alımlarının yapılmaması, BBY mezunu adaylar tarafından tepki ile karşılanıyor. Merkezi atama dönemlerinde umutlanna adaylar, kılavuzda kendilerine pozisyon ayrılmadığını görünce hayal kırıklığına uğramaktadır. Kamu kurum ve kuruluşlarının bu durumu göz önünde tutarak her yıl çok sayıda mezunun verildiği bu bölümden personel alımı yapması gerekmektedir.

Hangi Kurumlarda İstihdam Edilebilirler?

Bilgi ve Belge Yönetimi bölümünü bitiren adaylar, gerek devlet kurumlarında gerekse de özel sektördeki şirketlerde her türlü belgeyi hazırlayacak, bunları hem arşivlerde hem de bilgisayar ortamında saklayacak ve ilgililer tarafından istenen bilgi veya belgeleri hazırlayacak donanıma sahiptir. Ancak son dönemlerde kamunun yanı sıra özel sektörde de iş bulma sıkıntısı çekiliyor. Bilgi ve Belge Yönetimi mezunları, hemen hemen tüm kamu kurum ve kuruluşlarında istihdam edilebilirler.

Siz de haberi sosyal medyada payşaşarak yetkililere seslenebilirsiniz.

Kpsscafe.com.tr  | Ankara - ÖZEL HABER

23 Tem 2017 - 12:33 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.

01

Uygar - Yanlıs bolumle dair bılgı paylasımında bulunuyorsunuz sanırım. Bılgı ve Belge Yonetımı bolumu mezun sayısı toplasan zaten su anda beş bin etmez. ve kpss atama puanları da gayet dusuk

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 23 Temmuz 12:33


Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler