Beden Eğitimi Öğretmeni Kız Öğrencisini Eve Davet Edip..

Fatih'te bulunan bir lisede meydana gelen feci olayda, bir öğretmen kız öğrencisini eve davet ettiği iddiası üzerine veliler tarafından darp edildi.

Beden Eğitimi Öğretmeni Kız Öğrencisini Eve Davet Edip..
Haber albümü için resme tıklayın

Son dakika haberi İstanbul'dan geldi. Edinilen bilgilere göre Fatih'te bulunan bir lisede öğrencisini taciz ettiği iddisı ortalığı karıştırdı. Toplanan veliler öğretmen S.Ö.'yü dövdü.

İddialara göre, İstanbul'un Fatih İlçesinde bulunan bir lisede beden eğitimi öğretmenliği yaptığı öğrenilen S.Ö. isimli öğretmen, kız öğrencilerden birine evinde reklam çekimi yapılacağı ve oyuncu olmak isteyip istemediğini sorarak kendi evine davet etti. Teklif karşısında şaşkına dönen kız öğrenci, bu durumu ablasına anlattı. Öğretmenin tavırlarından şüphelenen abla ise kardeşiyle öğretmenin telefon konuşmasını kaydetti.

Öğretmenin öğrencisine bekar olduğunu ve endişe etmemesi gerektiğini söylemesi üzerine abla okul yönetimine giderek yaşanan skandal durumu anlattı. Bu sırada bu yaşanan görüşmelerin duyulması üzerine öğrenci velileri ve öğrenciler büyük şok yaşadı ve okulun önünde toplandı. Toplanan öfkeli kalabalık kız öğrenciyi taciz ettiği iddia edilen beden eğitimi öğretmeni S.Ö.'yü görünce ona saldırdı ve darp etti. Okulda çıkan kargaşanın üzerine polis ekipleri olaya müdahale etmek zorunda kaldı.

Polis ekiplerinin araya girmesi üzerine öfkeli kalabalık dağıldı. Velilerin şikayeti üzerine beden eğitimi öğretmen, S.Ö. ifadesi alınmak üzere karakola götürüldü.

Öte yandan, öğretmene taciz dayağı kameralara anbe an yansıdı. Görüntülerde bir kişi öğretmene tokat atarken, etraftakiler ise şahsa bağırarak tepkisini dile getiriyor.

Olayla ilgili başlatılan adli ve idari soruşturmanın sürdüğü öğrenildi.

Kpsscafe.com.tr | Ankara

28 Şub 2018 - 15:53 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler