Bedelli Askerlik Çalışmasında Son Dakika Gelişmesi!..

Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Öznür Çalık bedelli askerlik açıklaması yaptı. Çalık bedelli askerlikte sona gelindiğini açıkladı. Buna göre bedelli askerlik Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile de çıkabilir.

Malatya Milletvekili ve Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Öznür Çalık, bedelli askerlik açıklaması yaptı. Partisinin diğer Malatya Milletvekilleri ile birlikte Malatya ilinin Yeşilyurt ilçesinde bazı açıklamalar yaptı. Basın mensuplarının sorularına yanıt veren Öznur Çalık, bedelli askerlikte son durum konusunda da ifadeler kullandı.

Bedelli ile ilgili son durum kendisine sorulan Malatya Milletvekili Çalık, bu konuda çok ciddi çalışma yürütüldüğünü ifade etti. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın hem Genelkurmay Başkanlığı hem de Milli Savunma Bakanlığı ile görüşerek karar vereceğini, kararın talepler doğrultusunda verileceğini dile getirdi.

Öznur Çalık, bedelli askerlik çalışmalarında sona gelindiğini ifade etti. Milli Savunma Bakanlığının yaptığı çalışmalar tamamlandığında konunun Cumhurbaşkanı Erdoğan’a sunulacağını belirtti.

Milletvekili Çalık’ın açıklamalarına göre bedelli düzenlemesi meclis gündemine 1 Ekim’den sonra girebilir. Ancak bedelli askerlik Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile de çıkabilir. Çalık kendilerine her türlü iletişi yolundan birçok talep geldiğini, bu talepleri görmenin görevleri olduğunu kaydetti.

Kaynak: Ajanslar

KPSSCAFE.COM.TR | Ankara

16 Tem 2018 - 09:21 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler