Başbakan: " MHP ile Amaç Birlikteliğimiz Var. "

Başbakan Binali Yıldırım, MHP ile bir amaç uğruna ortak hareket ettiklerini ifade ederken; şuan itibariyle yalnızca ortak etkinliğin yapılabileceğini ifade etti...

Başbakan Binali Yıldırım tarafından yapılan açıklamada, ortak mitinglerden ziyade ortak etkinliklerin yapılabileceği belirtildi. Ortak amaçlar uğruna MHP ile birlikte hareket edildiğini ifade eden Başbakan Binali Yıldırım; Bizim bir amaç birlikteliğimiz var. Bu anayasa değişikliğini birlikte yapmaya karar verdik. Meclis aşamasını da birlikte gerçekleştirdik. Ayrı siyasi partiler olduğumuz gerçeğini de göz ardı etmememiz lazım.

Onlar kendi, biz kendi kampanyamızı yapacağız. Bu söylemlerimiz 'Evet' noktasında benzer olacaktır. Birlikte program yapmanın önünde bir engel yok. Uygun şartlar oluşursa, birlikte program yaparız ama adı konmuş bir şey yok. Onlar kapalı değil, biz de kapalı değiliz. Olur veya olmaz. Ne zaman olur, hangi formatta olur bu, önümüzdeki süreçte netlik kazanır. Ortak mitingden ziyade bir etkinlik gibi olabilir. Kısa vadede bir şey öngörmüyoruz. " ifadelerinde bulundu.

Referandum süreci

" Burada bir çifte standart var. 'Evet' diyenlere de tepki gösteriliyor. Ne 'Evet' ne 'Hayır', bu ülke bölünmez. Herkes istediğini söyleyecek. Bizim milletimizin basireti engindir. Bugüne kadar milletin hiçbir yanlış karar verdiğini görmedim. Siyasetçiler bir yanlış karar verirse de millet onu düzeltir. " açıklamaları gerçekleştirildi...

kpsscafe.com.tr | KONYA

20 Şub 2017 - 11:12 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler