Başbakan: " Evet çıkarsa bittik diyorlar, biteceksiniz başka yolu yok. "

Referandum sürecine ilişkin bazı kimselerin evet çıktığı takdirde biteceklerini ifade ettiklerini aktaran Binali Yıldırım, " Biteceksiniz, başka yolu yok " ifadelerini kullandı...

Başbakan Binali Yıldırım açıklamasında şunları kaydetti:

" Terör örgütünü şehirlerden çıkardık, şimdi dışarıda da hayat yok. Şimdi aralarında 'Aman bu referandumda evet çıkarsa biz bittik'. Biteceksiniz, başka yolu yok. Bölgedeki vatandaşlarıma sesleniyorum, kimliğinizle gurur duyun ama PKK terör örgütünün sizinle hiçbir derdi yok. Bunlar işi gücü size hayatı zehretmek. 3 terör örgütüyle amansız mücadele ediyoruz.

Dünya DEAŞ'la mücadele ediyormuş gibi davranıyor. Tek mücadele eden Türkiye. Fırat Kalkanı ile Bab'ı da hallettiler, normal hayatlarına döndüler. Bir yandan 3 milyonu da bağrımıza bastık. Ege'de 5 yılda 50 bin insanı ölümden döndürdük. 15 yılda mavi bayraklı sahil sayımızı 127'den 444'e çıkardık. Dünyada ikinciyiz. 15 yılda Türkiye olarak dünyaya bir şey anlattık. 23 ilimize özel bir kalkınma projesi uyguluyoruz. 20 milyar liralık yatırım vaadinde bulunuldu. 115 bin doğrudan eleman çalıştırılıyor. Bu gençlerimiz dağda terörün tuzağına düşmeyecek, daha güzel bir Türkiye için, Gazi Mustafa Kemal'in muasır medeniyetler seviyesi için el ele vereceğiz, Türkiye'yi Cumhuriyetimizin 100'üncü yılında parmakla gösterilen memleketler arasına sokacağız. "

kpsscafe.com.tr | KONYA

24 Şub 2017 - 12:37 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler