Başbakan Binali Yıldırım: " Ne yaparsak milletimiz için yaparız. "

Başbakan Binali Yıldırım, Amasya Mitinginde yaptığı konuşmasında referandum sürecine ve faaliyetlere yönelik açıklamalarda bulunarak; ne yapılıyorsa milletin menfaati için yapıldığını ifade etti...

Millet için

" Siz bizi 3 Kasım 2002'de Türkiye sevdalısı, milletle yürüyen Recep Tayyip Erdoğan'dan tanıyorsunuz. 'Bu anayasayı Erdoğan kendisi için yapıyor' diyorlar. Unutmayın Anayasa değişikliği Erdoğan için değil, her doğan içindir.Milletimizden saklayacağımız bir şey yok. Sizin gündemimizden ayrı bir gündemimiz yok. Ne yaparsak milletimiz için yaparız. "

Vatandaşın güven oyu

" Milletvekilleri sizin istediğiniz gibi yapmayabilir. Onun da telafisi yok. Birdaha ki seçime kadar bekle. Emekler boşa gidiyor, beklentiler yeirne gelmiyor. Onun için bu sefer iki tane sandık, burada bir sandık var; burada bir sandık var. Geleceksiniz birinde cumhurbaşkanını seçeceksiniz, en az; diğerine de şehrin milletvekillerini seçeceksiniz... "

" Sandıkta güven oyunu veriyorsunuz, seçiminizi yapıyorsunuz, cumhurbaşkanını seçiyorsunuz; ondan sonra da cumhurbaşkanı seçim belli olur olmaz, hemen iş başı yapıyor. Hükümetini kuruyor, verdiği sözü yerine getiriyor. "

' Meclisin görevleri tırpanlanıyor ' külliyen yalan

Meclis aksine daha da güçleniyor. Nasıl söyleyeyim; şimdi hükümeti sandıkta seçtik. Bir de vekilleri seçtik. Vekillere diyorsunuz ki ey vekiller, Ankara' ya gideceksiniz, meclisde çalışacaksınız, hükümetin, memleketin, çiftçinin, çalışanın, işçinin, işverenin, köylünün, kadın, erkek, öğrencinin ihtiyacı olan kanunları siz yapacaksınız... Şimdi nasıl yapılıyor? Hükümet yapıyor... Hükümetin istemediği kanun, meclisten geçmez. Yani meclis, hükümetin baskısı altında...

kpsscafe.com.tr | KONYA

01 Mar 2017 - 14:48 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler