Başbakan Binali Yıldırım Naim Süleymanoğlu'nun Cenaze Törenine Katıldı

AK Parti Genel Başkan Vekili ve Başbakan Binali Yıldırım, hayatını kaybeden milli halterci Naim Süleymanoğlu'nun cenaze törenine katıldı.

Başbakan Binali Yıldırım Naim Süleymanoğlu'nun Cenaze Törenine Katıldı 

AK Parti Genel Başkan Vekili ve Başbakan Binali Yıldırım, hayatını kaybeden milli halterci Naim Süleymanoğlu'nun cenaze törenine katıldı. Burada gazetecilere açıklamalarda bulunan Yıldırım, "Merhuma Allah'tan rahmet, ailesine başsağlığı diliyorum. Milletimizin başı sağ olsun. Naim Süleymanoğlu bugüne kadar hiçbir sporcunun kıramayacağı rekorları kırmış, bir efsane, kahraman sporcumuzdur." dedi. Milli Halterci'nin dünyada büyük ses getiren işlere imza atarak göğsümüzü kabarttığını söyleyen Yıldırım, "Öyle ki ağırlığının 3 katı fazlasını bir seferde kaldırarak erişilemeyecek bir rekoru da gerçekleştirmiştir.

Defalarca ay yıldızlı bayrağımızı minderde göndere çekmeyi başarmış ve 80 milyon milletimizin göğsünü kabartmıştır. Genç yaşta kaybettiğimiz, milli haltercimiz, efsane sporcu Naim Süleymanoğlu'na bir kez daha Allah'tan rahmet diliyorum. Mekanı cennet olsun. Ailesine başsağlığı diliyorum, milletimizin başı sağ olsun." dedi.

Kamudan haberler, gündemdeki son dakika gelişmeleri, ekonomi haberleri ve daha fazlasını yakından takip etmek için kpss cafe mobil uygulamasını cep telefonunuza ücretsiz indirebilirsiniz.

KPSSCAFE.COM.TR - ANKARA

19 Kas 2017 - 16:52 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler