Başbakan Binali Yıldırım: " Boyumuzun Ölçüsünü 16 Nisan'da Alacağız "

16 Nisan tarihinde gerçekleştirilecek referandum süreci hakkında açıklamada bulunan Başbakan Binali Yıldırım, anket sonuçlarına güvendiğini ancak kendisi yaptığı zaman bu durumun geçerli olduğunu ifade ederek, asıl anketin 16 Nisan 2017 tarihindeki referandum olduğunu ifade etti...

Gazete ve televizyonların yayın yönetmenleriyle buluşan Başbakan Binali Yıldırım, anket sonuçlarının sorulması üzerine, kendisi yaptığı takdirde güvendiğini ifade etti. Açıklamasında, şunları kaydetti:

" Anketler havada uçuşuyor. Anketlere itibar ederim ancak kendim yaparsam. Gerçek anket 16 Nisan'da. 16 Nisan'da hepimiz boyumuzun ölçüsünü alacağız. Cumartesi kampanya tanıtım toplantısı yapacağız. İlk buluşmayı Kahraman Kazan'da yapacağım. "

İlk nokta Kahraman Kazan

" Milletin gönlünden ne geçiyorsa anlamlı olan odur. Vatandaşın iradesine oran belirlemek bize yakışmaz. Ama anlamlı bir evet beklemek hakkımız. Vatandaş olumlu yanıt verirse ne ala, vermezse başımız gözümüz üstüne. Biz bütün kararsızların kararının evet yönünde olması için çalışıyoruz. "

İkna edersek ' Evet ' diyecekler

" 'Ne istediniz de verilmedi' gibi sorular da olacaktır. Bunlara cevap vereceğiz. İkna edersek evet diyecek. '15 yıldır neye ihtiyacınız oldu da' sorusu çok yerde soruluyor. Bunun cevabı çok uzun. Ama o kadar vaktimiz yok. AK Parti 2003'ten beri desteğini sürdürüyor hem de artırarak. Bu doğru. Ancak 15 yılın ilk gününden bu yana bir değerlendirme yapmamız lazım. Biz vatandaşa verdiğimiz sözü tuttuk. Ama o kadar büyük badirelerden geçtik ki. Belki bunların 3 tanesi biliniyor. Çoğu bilinmiyor. 8 Ocak 2003'te ilk muhtırayı aldık. O gün Diyarbakır'da uçak düştü gündem değişti. Açın arşivleri bakın. O gün orada söylenenler 27 Nisan'dan çok daha ileriydi. Biz şeytan taşlamaktan vakit bulduğumuz aralarda iş yaparak bugünlere geldik. Bu, Türkiye'nin kaderi değil. Vesayet olacaksa tek vesayet millet vesayeti olmalı. "

kpsscafe.com.tr | KONYA

23 Şub 2017 - 09:33 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler