Bakan'dan 5 Bin Personel Alımı ve Yerli Whatsapp Açıklaması

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, PTT tarafından geliştirildiği söylenen PTT Messenger'ın testlerinin başarıyla sonuçlandığını söyledi.

Yerli Whatsapp olaarak bir ara gündeme gelen PTT Messenger ile ilgili geçtiğimiz haftalarda Bakan açıklamalarda bulunmuş, sosyal medya üzerinden PTT Messenger henüz piyasaya sürülmeden 'Kaynak kodlarının alıntı olduğu' iddia edilmişti.  Konuyla ilgili konuşan Arslan, "Birileri, 'PTT'nin ne işi var da PTT Messenger'a girdi, PTT'nin ne işi var yazılım yapıyor, PTT'nin ne işi var 'Ben dünya devleriyle yarışacağım.' diyor. Bizim hedeflerimiz var, biz büyüyen, gelişen ve ülkemizi geleceğe taşıyan bir PTT'den bahsediyoruz. Bundan bahsediyorsak da bunun gereğini yapacağız. Bunun gereğini yaparken de uluslararası kurallara uyarak, Sayıştay ve bakanlık denetimlerini önceleyerek, daha da önemlisi 'Dünya devi olacağız.' diyorsak, bağımsız denetim kuruluşlarına da denetim yaptırıyoruz ki vatandaşın da bizi gıptayla izleyenlerin de aklında herhangi bir soru işareti kalmasın.

Biz yol alırken, birileri bizi anlamadığı için, birileri son 15 yılda PTT'nin değişimini kavrayamadığı için 'Kurum 15 yıl önceki gibi davransın, küçülsün, yok olsun, Hazinenin omuzlarında yük olsun' istiyorlar. Kusura bakmasınlar. Biz, onlara ayak uydursaydık, onlar gibi düşünseydik, davransaydık bugün her alanda 3-4 kat büyüyen bir Türkiye'den bahsedemezdik." dedi.

Bakan PTT'ye 5 bin Personel Alımı başvurularıyla ilgili, "Üniversitelerimizin yapacağı yazılı sınav sonucunda mülakatla gerekli test ve değerlendirmeleri gerçekleştirdikten sonra bu arkadaşları bünyemize katacağız." dedi.

KPSSCAFE - ANKARA

13 May 2018 - 13:41 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.

01

Cumali - Toplumun tüm kesimleri içinaflar yapıldı şimdik sıra inşAllah cezaevlerinde yatan mahkumlar için yapılacak gerçekten sosyal bir sorun olan bu sorunuda hükümetimiz üstlenecek yüzbinlerce mahkumun gönlünü alarak affı yapacaktır inşAllah tabiki bu vatana ihanet edenler hariç olarak

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 13 Mayıs 13:41


Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler